reklama

reklama

Pondělní Videonálož BnR #28_2019 | Zpětná vazba potěší

Svět je někdy hodně malý, zejména pokud jste „známou tváří“, alespoň v rámci jedné zájmové skupiny, a vyrážíte pravidelně do lokalit, kde se vaši „fanoušci“ obvykle sdružují. Rozhodně nemám potřebu na svou osobu nějak zásadně upozorňovat, o to příjemnější je, když mě někdo pozná, pozdraví a dá se se mnou do řeči…

Pokud z toho nakonec vyplyne, že mu moje články pomohly při rozhodování o nákupu nového kola nebo jiné výbavy, potěšení je to dvojnásobné. Právě včera jsem totiž zažil takovou veskrze příjemnou lesní zkušenost.

Z rodině-organizačních důvodů jsem se vyskytoval v okolí Trutnova. To mě vedlo k úvaze, že by bylo škoda této příležitosti nevyužít, nepřibalit do auta své kolo a nevyrazit na obhlídku Trutnov Trails, abych si připomněl chuť zdejšího terénu a porozhlédl se, co je zde po zhruba roce od mojí poslední návštěvy nového.

Pár novinek, vylepšení či rozšíření Trutnov Trails jsem našel, něco z toho mám na kameře a rád se s vámi o tyto záležitosti co nejdříve podělím!

Teď ale k onomu zážitku a náhodnému setkání. Jen abyste pochopili, podobné momenty, kdy mě někdo v lese pozná a dá se se mnou do řeči nejsou zcela běžné, proto to tady celé vůbec vytahuju. Stalo se jednoduše, že si takhle stoupám na začátek Kozího trailu, chtěl jsem si projet první úsek Floutka, nahoře jsem se zastavil u skály, abych si dal svačinu a trochu se pokochal tamní vyhlídkou.

www.instagram.com/bikeandride.cz

U této skály jsem přitom potkal jeden bikový pár, pozdravili jsme se a já pokračoval na místo, kam jsem měl namířeno. Když jsem začal tahat svačinu, přišel ke mně chlapík a začal se vyptávat na moje kolo (můj osobní Lapierre Zesty AM 4.0), aby po chvíli dodal, že stejné kolo má sám objednané a mělo by mu každou chvíli dorazit (jen trochu jiná verze na 29“ kolech).

Chvíli jsme se tak o těchto kolech bavili, vyprávěl mi, jaké stroje měl v hledáčku a proč nakonec skončil u Zesty, což jsem mu jako finální výběr pochválil, jelikož jsem sám s tímto kolem rozhodně spokojený. Vtipné bylo, když pak začal mluvit o recenzi z webu, která jej k této koupi do značné míry motivovala. V tu chvíli už jsem svou, do té doby anonymní, identitu tajit nemohl a musel, ve vší skromnosti, přiznat, že autorem oné recenze jsem já!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Nestává se to denně

Nemá už asi smysl dále rozpitvávat, kam dál se stočil náš rozhovor, jen bych to uzavřel konstatováním, že onoho chlapíka toto náhodné setkání evidentně potěšilo. Také já měl rozhodně radost ze zjištění, nebo spíše v utvrzení se, že moje recenze „nemizí v prachu zapomnění“, ale dostávají se ke skutečným lidem, kteří pak i na základě jejich obsahu vybírají svou novou výbavu, či rovnou nová kola.

Díky formátu webového magazínu s možností komentovat články přímo na stránce nebo pod odkazem na Facebooku, případně u fotek na Instagramu, o zpětnou vazbu obecně nouzi nemám. Už jen v tom vidím veliký rozdíl oproti svému předchozímu účinkování v tištěném magazínu Velo. Takto blízké a osobní setkání, ještě s podtextem toho, že moje hodnocení bylo jedním z rozhodujících faktorů při výběru nového stroje, rozhodně není běžné, o to víc zahřeje u novinářského srdíčka!

Díky (osudu) za tuto náhodnou zkušenost, za toto neplánované setkání! Člověk má hned více motivace k tomu pustit se do další práce, proto hurá na videa a pak hurá na dokončení restů a testů, které se mi nepodařilo dotáhnout před začátkem prázdnin!

www.instagram.com/bikeandride.cz

High Rollers | Crested Butte

Thomas Vanderham, Iago Garay a Kim Hardin na výletě do Colorada.

Parádní fotogalerie: www.pinkbike.com

BC Bike Race – A Tribe is Gathering

Slavný MTB etapák BC Bike Race je opět v plném proudu. Zde je menší představení, připomenout můžeme též extra podrobnou reportáž z ročníku 2017 od Martina Matuly (BC Bike Race 2017 – část #1 / část #2).

Více na: www.pinkbike.com

Jesse Melamed – This Is Home | SHIMANO

Kde je doma divočák Jesse Melamed?

Obsáhlá fotogalerie: www.pinkbike.com

SHIFT

V Tasmánii mají nejen čerty, ale také čertovsky vymazlené traily!

Just Passing Through

Jenom jedeme kolem…

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE**

Bedna na Evropě v Enduru! Petzen – EWS Continental

Matěj Charvát je opět ve formě! Nejen, co se pravidelné dodávky videí týká, ale evidentně i jezdecky, když se mu podařilo zajet bednu na evropském enduru (pro dokreslení – report by Milan Myšík).

NA KLÍNOVCI CHYBÍ HLÍNA!

Michal Prokop po X letech zavítal na Klínovec a objel klasiku i novinky!

Červen 2019

Jedno takové „domácí skákání…“

 **BONUS**

Aftermovie Mountain Of Hell 2019

Tohle je prostě „Mountain Of Hell“

MOUNTAIN OF HELL 2019 | WINNING RUN | FULL RACE X Kilian Bron

NEW ORBEA RALLON. MORE ENDURALIN.

Hele, nová Orbea Rallon! Více info na: www.orbea.com/../rallon

Arnold Goes Undercover as a Used Car Salesman to Prank Customers

Jeden fórek nakonec… Arnold jako prodejce aut, který se snaží své zákazníky přesvědčit, aby si nekupovali elektrické a hybridní vozy! Mazec!!!

„Tankování je někdy lepší než sex!“ | „I’ll be back…“