reklama

reklama

Pondělní videonálož #4_2017

Nejsou všechna pondělní rána natolik klidná a pohodová, jak si člověk po probuzení představuje… Dnešní pro mě takové rozhodně nebylo! Proto omluvte, prosím, že je dnešní Pondělní Videonálož zveřejněna s malým zpožděním a že bude celkově stručnější než jindy.

Tento týden na BikeAndRide.cz

Stručný budu i v dalším popisu věcí. Rád bych připomněl dva větší články z minulého týdne – test Rocky Mountain Pipeline 750 MSL a praktické představení RB Bandit 475. Tento týden bych se chtěl věnovat především práci na dokončení testu Intense Tracer 275C, po čemž plynule navážu s prací na dalším velkém tématu – kompletní test Lapierre Edge 327+.

Do toho s kolegy finalizujeme test Lapierre Crosshill 300, který jsme byli minulý týden fotit – viz virtuální 360° i statické foto z Facebooku. Ještě bych se na něm rád sám osobně párkrát svezl, ať si udělám svůj názor, následně doplním své poznatky k hodnocení kolegů z Polabí a můžeme tento obsah vypustit do světa.

Driftování na zamrzlém rybníku. A jde to i bez motoru!!!

Mezi tím se samozřejmě najde čas na pár menších témat a aktualit. Také se těším, až se svezu na dalším plusku, kterým je Rock Machine Blizz 70, jenž byl minulý týden přijat do naší testovací flotily. 😀

Disneyland for Mountain Biking – Chasing Trail Ep. 8

Kde se podle vás nachází skutečný Disneyland pro MTB ridery? Tuším, že kdybychom spustili anketu na toto téma, pak bychom dostali mnoho rozličných odpovědí. Každopádně pojďme se podívat, jaké fajnové traily našli pánové Kevin Landry a Dustin Adams.

Více o projektu „Disneyland for Mountain Biking“ najdete na stránkách značky Scott

Live To Ride – Nowt Like the Local

Není nad to dobře si zajezdit na svých oblíbených, lokálních a notoricky najetých trailech. Ty naše české jsou teď v mnoha případech pod sněhem, kdežto v Británii se jezdí celoročně. Jen se člověk musí smířit s tím, že je tam „trochu vlhko!“  

Lokalita Derbyshire – mapy.google.

Polygon Escapes to Bali

Když vás to naopak doma nebaví, protože je za okny teplotní inverze, v lese tuny sněhu, nebo nepříjemná a všudypřítomná ledovka, můžete si taky zabalit svých pár švestek a vypadnout někam do tepla. Třeba jako parta z Polygonu, která si to namířila na Bali! A pak že je tato destinace lákavá jen pro milovníky pláží, koktejlů a zevlování!

Celý příběh a více fotek na PinkBike.com

Guy Rides Bike Fast

Max Horne má rád svůj enduro stroj a rád s ním jezdí enduro traily, které se svou podobou a rychlostí blíží DH tratím. Avšak obvykle jezdí mimo závodní okruhy. Zároveň si ale obléká běžnou trailovou helmu a na kopec většinou stoupá po vlastní ose a to ještě v sedle 29“ stroje. Znamená to, že de facto provozuje cross-country?

PS: Jestli mě zrak nešálí, tak Max sedlá kolo Evil, předpokládám, že 29“ enduro Wreckoning! To musí být mašinka… Každopádně já se už pomalu těším, až přijde obleva, jelikož mám slíbeno svezení na dalším pekelném kousku Evil Insurgent (díky Evil Bikes Czech).

Pro doplnění moje první dojmy ze sedla Evil The Following

Evil Bikes – The Wreckoning

Neodolám a přihodím ještě video představení modelu EVIL Wreckoning, plus názornou demonstraci, kterak pomocí prvku Flip Chip a snadného servisního zásahu změnit (ani ne do deseti minut) geometrii celého kola.

Mountain Biking Teocalli Ridge in Crested Butte, Colorado

Opět nesmí chybět alespoň jedno video ze série #followcamfriday. Mimochodem, když tak člověk brouzdá národními parky USA, potká řadu známých míst. Např. Teocalli Ridge (Mongoose) nebo Tioga pass (bez nápovědy).

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**BONUS**

Monster Energy – #Doonies3 [Official HD]

Holky a mašiny, plameny a pach spáleného benzínu! Taková skromná „Monster párty“ v poušti!

Sebastian Keep Redefines BMX with MASSIVE Bridge Gaps-To-Wallrides | Walls

Kam až sahají hranice lidských dovedností? Těžko říct, jelikož jsou stále někým posouvány! Toto je třeba snímek o tom, kterak skočit z BMX kolem z mostu na stěnu domu a u toho se nezabít!!!

Dalších pár kousků, které jsme nechtěli vkládat, najdete na Facebooku BikeAndRide.cz!