reklama

reklama

Zajímavé produkty na koloshop.cz (březen-duben 2023)

Jak to bude letos s tím jarem?! Kalendářní už před nějakým časem začalo, pomalu by se snad mohlo blížit i to skutečné, co říkáte? Příroda se sice postupně probouzí a rozkvétá, jen počty teplých dní a množství slunečního záření je stále poněkud omezené. Ono se to ale jistě brzy otočí a i „sváteční“ jezdci se plně vrhnou do cyklistiky!

(komerční sdělení)

Co si přitom pro nás takto na jaře připravil koloshop.cz? Nabídka tohoto obchodu je neustále maximálně pestrá, proto opět vybíráme jen pár rozličných střípků. Někdo si třeba bude chtít připomenout vlastní mládí a pořídí svým dětem stylová BMX kola od legendy GT. Jiný se vrhne na štěrkové cesty, ozdobí si své kolo luxusními komponenty Wolf Tooth, nebo se zasní nad technologickou inovací pohonu SRAM Transmission.

reklama

BMX od GT

Značka GT je legendou (stejně jako její zakladatel Gary Turner), která vyrostla na kategorii BMX a až poté se dále globálně prosadila s nástupem MTB. Zavzpomínejme společně na doby, kdy pro nás zahraniční kola byla nedosažitelným snem. Třeba to některé motivuje k tomu pořídit stylové bikrosové kolo GT svým potomkům a ukázat jim, na čem jsme sami mnohdy začínali, o čem jsme nejednou snili…

Přehled BMX kol značky GT na: koloshop.cz

Wolf Tooth

Komponenty a další příslušenství od Wolf Tooth vaše kolo dozajista rozzáří! Třeba už jen díky pestré nabídce zajímavých barev. Začít lze u drobností jako jsou víčka hlavového složení nebo si vybrat další luxusní komponenty, třeba nové platformové pedály Waveform – bližší představení na bikeandride.cz

Díly a doplňky Wolf Tooth najdete na koloshop.cz

GT Grade Carbon X

Jednu z žhavých novinek roku 2023, která byla odhalena na veletrhu For Bikes (fotoreport od bikeandride.cz), představuje nejnovější generace gravel biku GT Grade Carbon. Tato kola na svou oficiální premiéru zatím teprve čekají. Takže Pšššt!!! Již nyní jsou ale vybrané kousky v prodeji, třeba model GT Grade X s odpruženou vidlicí Rock Shox Rudy (40 mm) a s teleskopickou sedlovkou.

Novinka GT Grade Carbon X již nyní v nabídce na: koloshop.cz

SRAM Transmission / SRAM Code Stealth

Představení zcela nového ekosystému řazení SRAM Eagle Transmission vzbudilo nemalé pozdvižení v celém MTB světě! Koloshop.cz tuto novinku ukázal jako první naživo na veletrhu For Bikes 2023, stejně jako brzdy SRAM Code Stealth.

Mrkněte s námi na pár reálných fotek, vraťte se k představení SRAM Transmission / SRAM Code & Level Stealth (bikeandride.cz), nebo se rovnou podívejte, co je z těchto novinek aktuálně skladem na: koloshop.cz

Kola Mavic DeeMax

Přišla na vás s jarem nutkavá potřeba své kolo „trochu“ vylepšit“? Vhodným řešením může být třeba pořízení nových zapletených kol. Jako příklad si ukažme všestranný set Mavic DeeMax, což jsou kola dostupná s ráfky v šířkách 28, 30 i 32 mm, s ořechem XD i MicroSpline… Stačí si jen vybrat ta, které vám sednou nejvíc!

Kompletní nabídku zapletených kol Mavic najdete na: koloshop.cz