reklama

reklama

Pondělní Videonálož BnR #27_2021 | Prázdninový provoz BnR…

Opět je zde období, na které se děti a snad i dospělí těší celý rok. Léto, teplo, sluníčko, volno, výlety, dovolená a vše ostatní, co se vám, při vyřčení slovního spojení „letní prázdniny“, vybaví.

Do částečně letního módu se přitom postupně přepne také BikeAndRide.cz, ač teda, minimálně v následujících dvou týdnech, máme ještě práce více než dost! Je to vlastně vcelku zajímavé, jak se někdy naše práce nečekaně nakupí…

Jak byla třeba větší část června taková pracovně klidná, až bylo docela náročné sehnat vůbec nějaké kolo na test, tak se mi nyní, s koncem školního roku, nahromadily najednou hned tři biky naráz. Co mám teď dřív projet, otestovat, nafotit a poté zhodnotit v recenzi?

Ze šuplíku přitom na mě růžky vysrkuje ještě jedna recenze již vrácené Husqvarny MC5, kterou jsem zatím ani nestihl poskládat dohromady a publikovat.

reklama

Rozhodně mám na čem jezdit!

Tento a následující týden bych tak rád využil k dokončení určitých restů, stejně tak k faktické realizaci nových testů, které se na mě tlačí. Mezi nimi možná bude trochu pauza, aby se dalo vše stíhat… I když, jak se nyní zdá, čeká nás mezi tím ještě pár odhalení nových produktů, ale třeba i reportáže od našich redakčních přátel a spolupracovníků.

Dnešní úvodník chci proto udělat hodně skromný, když už je ten státní svátek, abych měl zároveň více prostoru na další témata. Pojďme to tedy pro dnešek uzavřít takto stručně s tím, že jak dopíšu a zveřejním tento článek, tak zase vyrážím do místních lesů, abych prověřil jeden z testovaných strojů.

Husqvarna MC5
Whyte 623 v3

Jaké testy nás v nejbližší době čekají?

V první řadě bych rád dokončil zmíněnou Husqvarnu MC5, poté bych se měl vrhnout na hodnocení Pivotu Trail 429, který jsem měl doma jen týden a dnes už jej musím zase vracet. Mezitím se mi do testovacího skladu „vetřel“ pevný Whyte 629 v3, kterému se chci ještě reálně věnovat a poslední aktuální třešinkou na dortu je Yeti SB115!

Svátek / nesvátek. Nudit se v nejbližších dnech rozhodně nebudu! Jde se jezdit, fotit a hodnotit, než se ale k tomu všemu postupně dostanu, tak se můžete podívat na dnešní porci aktuálních či jinak zajímavých videí!

Pivot Trail 429
Pivot Trail 429
Yeti SB115

reklama

Daily #2 – 02.07.21 – VinnyT / Ripping Morgins Bikepark

Menší bikeparkový diktátek by Vincent Tupin.

Fresh Flow with Reed Boggs

Utah neustále láká jako hřiště, kde si můžete postavit překážky jaké se vám zlíbí!

Fotky k videu na: pinkbike.com

WKD – Ben Thompson

Nedávno představený dirtový speciál Cannondale Dave v akci!!!

Foto a pár dalších kratších videí na: pinkbike.com

**CZECH MADE**

BLINDURO 500+ LIPNO – Užitý víkend s kamarády a první výhra!

Připomeňme si ještě jednou, tentokrát s Vojtou Bláhou, letošní Blinduro 500+, z něhož jsme nedávno přinesli reportáž a výsledky.

DOLNÍ MORAVA: Nejlepší trail ČR?

Bikepark Dolní Morava je poslední dobou hodně v kurzu, logicky proto, že se zde na trailech před touto sezónou odvedl obrovský kus práce! Takto si oblíbené „DM“ užívala Tereza Nátrová a Kuba Hejl z partičky Flowride!

15METROVÝ SKOK V BIKEPARKU KÁLNICA!

„Konečně jsem zase zavítal do svého skoro domácího Bikeparku Kálnica. Je to skoro třičtvrtě roku, co jsem tady byl naposledy, ale tentokrát jsem k tomu měl hodně dobrý důvod. Konečně tu totiž dokončili Big Air Line!“

Jakub Vencl

STREET SESSION S FABIO WIBMEREM A SICK SERIES CREW

„Po více jak roční pauze od cestování skrz pandemii coronaviru jsem vyrazil konečně zase do mého oblíbeného Innsbrucku na několik dní ježdění s místní partou. Tentokrát vymyslel Fabio Wibmer street session pro Sick Series team, za který také jezdím, a pak následovala společná grill party u Fabia doma!“

Vašek Kolář

TrailDIRECTOR – JELENA EXTREME!

Jak vypadá kompletní trail Jelena Extreme na Plešivci? Ukáže nám sám pan „stavitel a projektant“ Michal Prokop.