reklama

reklama

PROTOCYCLES distributorem značky PIVOT pro ČR, SK a PL!

Společnost Protocycles, s kterou již řadu slet spolupracujeme a díky níž jsme měli možnost testovat takové lahůdky jako jsou kola Turner, aktuálně nejčastěji Devinci, ale také díly Chromag, 9point8, Praxis, Acros, Connex nebo třeba Galfer, nyní opět rozšiřuje svůj záběr, a to o kola americké značky PIVOT.

Více v tiskové zprávě níže, k níž dodám jen tolik, že jsme již dopředu domluveni na několika testech nejzajímavějších modelů Pivotu!

(tisková zpráva)
Firma Protocycles rozšiřuje své portfolio a stává se distributorem značky PIVOT pro Českou republiku, Slovensko a Polsko.

Americká značka PIVOT sází na osvědčený DW link, špičkové materiály, inovativní přístup a blízkou spolupráci s firmami Shimano, Fox a WTB.

Protocycles bude spolu s celými koly nabízet i zakázkové stavby na komponentech Chromag, Praxis, Acros, 9point8, atd., které taktéž dováží.

reklama

Od března bude postupně představována přepracovaná modelová řada, kterou započal loňský model Firebird 29 a Trail 429. Určitě se máte na co těšit!

Kola PIVOT budou kromě e-shopu Protocycles taktéž v právě se tvořící síti obchodů, kde si je budete moci naživo prohlédnout a osahat. O detailech budete informováni skrze @protocycles Facebook, Instagram a jejich prodejce.

Portfolio Protocycles: Pivot, Devinci, Praxis, Chromag, Galfer, 9point8, Turner, Juice Lubes, All Mountain Style, Acros, Thomson, OneUp Components

www.protocycles.cz
Facebook: @protocycles
Instagram: @protocycles

Více o značce a produktech pivot na webu: www.pivotcycles.com

PIVOT Firebird 29
PIVOT Trail 429