reklama

reklama

DYNAPLUG AIR kit – nově s aplikátory pro galusky a megaknoty!

Bezdušové pláště jsou běžnou součástí života s kolem již pro mnohé z nás. Co ale dělat, když i přes přítomnost mléka v pláštích chytíte „nezastavitelný“ defekt? Jednou z možností jsou těsnící knoty, kdy máme v redakci zkušenosti s řešením Dynaplug. Tato značka přitom aktuálně pouští na trh pár nových kousků příslušenství pro takzvaný Air kit.

V redakci jsme již dříve podrobně představili a otestovali Dynaplug Micro Pro, kdy nám tato malá, ale velice šikovná sada zůstala k dispozici pro další použití. Musím přiznat, že mě Dynaplug již mnohokrát zachránil! Pomohl mi například dojet do konce MČR v enduru (Enduro X Race 2017), jindy mi jen usnadnil opravu a zachránil od potřeby cpát do bezdušáku duši!

Dynaplug Air kit

Dynaplug Air Kit (MOC 1990 Kč) je dalším produktem této značky, který kombinuje systém opravných knotů Dynaplug s možností prázdnou pneumatiku ihned dofouknout pomocí bombiček s CO2. Jednoduše „narvete“ knot do díry v plášti, pootočíte bombičkou a svou pneumatiku rovnou nafouknete, aniž byste museli sahat na ventilek. Nejlépe je to patrné na instruktážním videu.

Aktuálně se přitom českému trhu představují doplňky tohoto Air kitu, konkrétně adaptér pro velké megaknoty (Megaplug Conversion  MOC 490 Kč), určeno pro opravu větších defektů, zároveň i sada pro použití na silničních či Gravel pláštích (Road Bike Conversion Kit – MOC 490 Kč). Tato varianta se liší kratším aplikátorem (oproti MTB verzi) a kratšími knoty typu Softtip.

Jak již bylo zmíněno, jednu sadu Dynaplug Micro Pro pravidelně používáme, před pár dny nám přitom do redakce dorazil i Dynaplug Air kit, který brzy vyzkoušíme, popíšeme a hlavně si na videu ukážeme, jak funguje v praxi! Jen si musím rozmyslet, jaký plášť i záměrně propíchnu!

Kompletní přehled produktů Dynaplug na českém trhu včetně doporučených cen (MOC) a seznamu prodejců najdete na webu:  www.bikeaction.cz

Dynaplug Air Kit
Dynaplug Megaplug Kit (pro Air Kit)
Dynaplug Road Bike Kit (pro Air Kit)