reklama

reklama

BIKEACTION – nový dovozce pro Rocky Mountain

Rocky MountainV posledních několika letech se po určité odmlce u nás opět rozjel prodej kol značky Rocky Mountain, což jsme rozhodně uvítali a pár kol otestovali. Loni se ale situace poněkud zkomplikovala – kvůli problémům českého zastoupení. Vše ale naštěstí dopadlo dobře, Rocky má nového dealera a tato svérázná kola tak z našeho trhu rozhodně nezmizí.

Nemá asi smysl zabíhat do zbytečných podrobností ohledně obchodních neúspěchů původního dovozce společnosti Term, někdy to prostě nevyjde. Každopádně po chvíli váhání a hledání se objevila nová příležitost, když se distribuce strojů značky Rocky Mountain chopila silná německá skupina BIKEACTION. Ta se na západ od našich hranic stará o distribuci řady dobře známých značek, vedle Rocky Mountain třeba Race Face a Evoc. V Česku budou přitom německého distributora zastupovat (zatím jen pro Rocky Mountain) „domácí agenti“, aby byla komunikace snazší a rychlejší.

Díky našim předchozím vazbám na značku Rocky Mountain máme již nyní domluvenu další spolupráci, která by měla zahrnovat minimálně dva testy kol Rocky Mountain v průběhu roku 2016. Jsme velice rádi, že se jméno Rocky Mountain z českého trhu nevytratí, jelikož tato kola mají svou nezaměnitelnou duši. Kanadskou duši!

Pro inspiraci se můžete podívat na naše dosavadní testy:

Rocky Mountain Thunderbolt 750 MSL
Rocky Mountain Altitude 750 MSL (2014)
Rocky Mountain Instinct 970 MSL

Aktuální informace lze čerpat z facebook stránky Rocky Mountain CZ
Případné dotazy na nové zastoupení směřujte na mail: info@bikeaction.cz

Kandidáti pro test v roce 2016ALTITUDE 790 MSL RE HERO

Dopředu máme slíbený test exkluzivní enduro zbraně Rocky Mountain Altitude Rally Edition, druhé kolo by mělo být překvapením, tedy novinkou pro rok 2017

reklama
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)