reklama

reklama

Milan Myšík mění stroj a hlavního partnera – Norco bicycles

Loňská sezóna byla pro Milana nejúspěšnější v jeho kariéře. Mezi jeho nejlepší výsledky můžeme zařadit vítězství v seriálu EWS European series, 3. místo v Alpské Enduro sérii, 40. místo na EWS v kanadském Whistleru, 2 vítězství na České enduro sérii (Ještěd a Klínovec), 2. místo na Azores Enduro Fest, 3. místo na Madeira Enduro Challenge.

(tisková zpráva)

Jaké jsou plány a cíle pro sezónu 2020?

„V letošní sezóně se zaměřím především na evropskou Enduro sérii, kde budu obhajovat loňské prvenství a opět bych se chtěl umístit v TOP 3. Hned první závod této série se jede v Sušici, kde to mám moc rád a kde jsem získal poslední endurový titul mistra republiky.

„Letos také pojedu více závodů EWS. Hned první dva podniky se konají v Kolumbii a Chile, dál se uvidí dle formy. Zatím mám v plánu Canazei, Whistler a ještě jeden závod bych tam rád zařadil. V EWS bych chtěl usilovat o stabilitu v první padesátce a pokusit se zajet lepší výsledek, než kterým bylo loňské 40. místo ve Whistleru.“

„Nezapomenu ani na závody v ČR, krom evropského poháru v Sušici pojedu Enduro sérii na Klínovci, rád bych se zúčastnil mistráku ČR v Klínech, a ještě to pár závody nejspíš doplním. Samotná sezóna pro mě začíná již za chvíli v Itálii – Sestri Levante –, kde se jede závod Enduro Winter Trophy. O týden později už bude první test na EWS opět v Itálii – Dolceaqua, kde už budu mít porovnání s pár závodníky ze světové špičky,“ uvedl Milan.

Zásadní změna v novém roce

Na sociálních sítích proběhly spekulace, pod hlavičkou které značky bude Milan nově jezdit? Se 100% jistotou nyní můžeme prozradit, že novým generálním partnerem bude Norco bicycles, které zastřeší kromě Milana také jeho „dvojče“ Honzu Vanera. Ten patří ke stálici české enduro scény, konkrétně v kategorii mladších masterů.

Partneři

Momentálně stále probíhají jednání s dalšími partnery, potvrdit ovšem můžeme:

  • generální partneři – Norco, KUR sport
  • hlavní partneři – Mitas, Big Shock, VSSPEED, Auto Horejsek group, Uvex, Dakine, CloudSailor, Outdoorweb, Ergon
  • partneři – Craft sportswear, GU Energy, Finish Line, Crankbrothers, Pepi‘s Tire Noodle, Reverse components, Labeta, Fyziotoncar

Přípravu na sezónu, výsledky závodů a další „materiál“ sledujte na IG, FB a Twitteru @milanmysik61.

*Reportáže se jistě objeví také na BikeAndRide.cz (štítek Milan Myšík). Pro doplnění Milan již nyní trénuje a chystá se na závody na Norcu Sight (Carbon), jehož test si můžete přečíst u nás na webu.

Foto: janbarton.com