reklama

reklama

PIVOT LES SL – Pivot bez pivotu v novém | TECH NEWS

Arizonský Pivot již při prvním uvedení závodního hardtailu vymyslel poměrně zajímavou slovní hříčku, když jej označil jako Pivot Les (bez čepu)! Nedávno přitom hoši z Arizony tento model důkladně proklepli, prověřili a od základu inovovali! Výsledkem je závodní hardtail – Pivot LES SL.

(tisková zpráva)

Tento bike vznikl za jediným účelem – dostat se z bodu A do bodu B nejrychleji, jak jen to je možné! Ať již závodíte v short-tracku, Tour Divide, 24-hodinovce, ve Světovém poháru XCO, nebo jste lokální KOM hrdina. U Pivotu jsou posedlí detaily, protože, jak praví píseň kapely Placebo: „Devil is in the detail!“

Nové karbonové patky, přepracované hlavové složení, promyšlený systém vedení bowdenů, hadic, či elektriky, který se soustředí nejen na čistý vzhled, ale zároveň výrazně zjednodušuje servisní zásahy… Nový, jinak vrstvený materiál, detailnější zpracování jednotlivých vrstev… Je toho mnoho!

 
 

reklama

Stěžejním kritériem byla samozřejmě snaha o maximálně efektivní přenos síly a zároveň o zachování skvělé ovladatelnosti. Geometrie proto reflektuje trend „new-school XC“ s více položeným úhlem hlavy, delším dosahem (reach), kratším představcem atd.

Pivot LES SL nevznikal jako šperk určený do vitríny, ale jako opravdový nástroj pro nadšené závodníky. Mimořádně efektivní a vysoce odolný, že snese všechno, co se děje na trati, když je jezdec s tepovkou na limitu!

K dostání bude rámový set nebo celé kolo. Z barevných variant bude možné vybírat černo-modrou a „stealth“ šedou. Zastoupení Pivotu pro ČR – firma PROTOCYCLES – bude také nabízet zakázkovou stavbu z „vlastních“ komponentů.

Pivot LES SL na eshopu Protocycles: protocycles.cz/../pivot-les-sl

Výhradním zastoupením značky Pivot pro Česko, Slovensko a Polsko je firma PROTOCYCLES – www.protocycles.cz

Více o novince na webu: www.pivotcycles.com

Foto: Pivot