reklama

reklama

Koloshop.cz – Nový web spuštěn!

Jeden z klasických on-line, ale i kamenných obchodů (pobočky Teplice a Praha 6 Dejvice) otevírá zcela novou kapitolu svého působení na trhu! Na konci dubna se totiž zveřejnění dočkala zcela nová podoba internetových stránek, které samozřejmě i nadále obsahují především e-shop s cyklistickým zbožím, ale již nejen ten.

O výhodné nákupy tím rozhodně nepřijdete, spíše naopak, nakupování se přitom zjednoduší a zpřehlední, už jen třeba díky možnosti filtrovat zboží.

Nový web koloshop.cz by měl nejen odpovídat moderním trendům z hlediska webdesignu a optimalizace, zároveň se snaží být místem, kde můžete nejen nakupovat, ale kde můžete rovněž hledat aktuality týkající se tohoto obchodu i dění na cyklistické scéně obecně. Součástí domácí stránky jsou již nyní odkazy na příspěvky z Facebooku či Instagramu, Blog a další informace, které mohou přijít vhod.

Spustili jsme (r)evoluci!

(převzato z webu koloshop.cz)
Přichystali jsme pro Vás mnoho novinek, se kterými Vás budeme postupně seznamovat. V našem blogu aktuálně představujeme první sadu „vychytávek“: Filtrování zboží / Můj Koloshop / Novinky ze světa cyklistiky.

Za TOP novinku považujeme Filtrování produktů dle jejich vlastností. Nyní stačí pár kliknutí, abyste zjistili, zdali máme například tretry v černé barvě, ve Vaší velikosti, Vámi požadované ceně, skladem v Praze nebo Teplicích či na e-shopu. Nebo pokud hledáte fialové dětské kolo, zjistíte to rychlým výběrem.

Ve Vašem zákaznickém profilu – Můj Koloshop máte svého Osobního prodejce. To je náš kolega, který Vám pomůže s čímkoli budete potřebovat. Například pokud budete chtít poradit s výběrem zboží, objednávkou, dostupností, skladovostí, tak i s reklamací. Zkrátka náš kolega je tu pro Vás. Ve Vašem profilu uvidíte také Vaši cenovou skupinu, objednávky, můžete si přidávat Vaše srdcovky (oblíbené zboží) do seznamu, porovnávat produkty, či spravovat své fakturační a doručovací údaje. Samozřejmě zde uvidíte aktuální stav Vaší objednávky.

Dále bychom Vám představili Novinky ze světa cyklistiky, které najdete na hlavní stránce. Zde pro Vás chytáme informace o tom, co se u nás děje – aktuality z našich akcí, ale i reporty z celého cyklistického světa. Věříme, že se Vám tyto ucelené přehledné zprávy budou líbit. Samozřejmě, pokud byste narazili na novinku, kterou zde nemáme, určitě nám napište, rádi ji přidáme.

Brzy Vám představíme kompletního průvodce navigací, proces objednávky od začátku do konce. Budeme rádi, pokud nám pomocí tlačítka Jak se Vám líbí náš nový web (na kraji každé stránky), sdělíte Vaše postřehy, dojmy, zkrátka, jak se Vám u nás na webu líbí nebo nelíbí.

Rádi bychom zmínili, že na webových stránkách budeme nadále neustále pracovat, aby pro Vás byly co nejvíce přátelské a rádi jste se k nám vraceli. 

Za tým Koloshop.cz

Jana Lužinová

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)