reklama

reklama

Pondělní videonálož BnR #23_2017

Už jsem zpět z dovolené a můžu se zase v klidu věnovat práci na webu! Hurá! Tedy alespoň několik málo následujících týdnů. Než začnou letní prázdniny, období dovolených, cestování s rodinou a jiné nevšední zážitky. Před tím mě čeká ještě návštěva Eurobike Media Days, ale to je až poslední týden v červnu.

Do té doby mám plné tři týdny pro klasickou práci na obsahu a že je stále co psát a testovat. Minulý týden jsme si představili pár zajímavých novinek – Ibis Mojo HD4 a Santa Cruz Nomad čtvrté generace – zároveň jsem se snažil naservírovat vám vše, co jsem zjistil o novince Rocky Mountain Altitude Powerplay na prezentaci ve francouzském Valbergu (teorie, zážitky, zkušenosti s kolem).

Co tam máte dál?

Tento týden bych rád opět pohnul s velkými testy kol, kdy mám v pořadníku nachystané na dokončení recenze kol CANYON Neuron 9.9 SL a sportovní Lapierre XR529. Tento týden bych si pak měl vyzvednout na hraní Konu Hei Hei Trail. K tomu bych vám rád pověděl něco o vylepšeních provedených na redakčním RB Bandit 675, které dostalo kompletně nový pohon (převodník Praxis Works, řetěz Connex, kazetu SRAM a bash guard od Los Banditos 675).

Do toho mě čeká sepsat něco o kotoučích a destičkách Galfer, blatnících Mucky Nutz, ledvince CamelBak Palos a…Ono se toho najde ještě mnohem víc! Tak radši hurá na videa a pak budeme pokračovat postupně dál.

TEN – The BC Bike Race Movie

Legendární MTB etapový závod BC Bike Race letos slaví již jedenácté výročí, přičemž v souvislosti s loňským, jubilejním desátým ročníkem vytvořili organizátoři toto zajímavé video mapující vývoj i atmosféru tohoto jedinečného podniku. Letos, pokud vše vyjde dle plánů, zde budeme mít jednoho vyslance, který nás bude průběžně zásobovat zajímavosti z trati a na konec mi slíbil sepsat reportáž z celé události. Případně se s námi podělit o závodní deník, podle toho, jak to vyjde. Těším se a těšit se můžete i vy. Předem díky Martine a držíme palce, ať se v Kanadě daří!

Mountain Biking in Revelstoke, BC.

Když začnete s kolem jako dítě a máte tohle za barákem… (Revelstoke, BC, Kanada).

Free Candy Tour // E2: A Case of the Madness at the Trans NZ Enduro

Pomalu se zdá, že Nový Zéland za chvíli převezme pomyslné žezlo „Nejlepší enduro destinace světa!“ Tak to alespoň vypadá podle počtu závodů a dalších akcí, které se zde stále častěji konají.

Introducing the Pivot Mach 5.5 Carbon

Krásné a neokoukané místo, parádní přírodní scenérie a koukám, že jsem asi promeškal jednu premiéru nového kola! Pivot Mach 5,5 Carbon? Tak alespoň v rychlosti:

Pivot Mach 5.5 Carbon

  • DW-link se 140 mm zdvihu
  • Určeno pro vidlice se zdvihem 160 mm
  • Kola průměru 27,5“ s prostorem pro široké obutí
  • Běžně obuto do plášťů Maxxis 2,6“ Wide Trail na 35mm ráfku
  • Nová „long and low“ geometrie
  • Zadní stavba zkrácena na hodnotu 430 mm
  • Zadní osa 12×148 mm (Boost)
  • Více informací na webu www.pivotcycles.com
  • Představení na: ww.pinkbike.com

The Big Bad Wolfe

„Ještě nikdy jsem nejel na kolech, která by byla takto pevná okamžitě poté, co je vyndáte z krabice a hodíte na kolo,“ říká Dan Wolfe, který představuje nový set FSA Afterburner WideR. Více v představení na PinkBike.com

The Trinity

Netradiční zpověď a tři různé pohledy na užívání si horského kola pohledem jezdce slavného jména – Richie Schley.

Mike Hopkins: Flow State

Není nad to, když má vaše jízda to správné FLOW!

Chili Dog | Glorieta, New Mexico MTB

Jedna klasika, #followcamfriday a tentokrát Nové Mexiko, USA.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**DOMÁCÍ SCÉNA**

Doghunt

Asi bude velká sranda nahánět se s vlastním pesanem po lese!

Od_zimy_do_jara_2017

Jeden vydařený edit z řádění mimo hlavní sezónu.