reklama

reklama

Pondělní videonálož #15_2017

Poslední dva týdny byly vážně výživné. Nejdřív hromada cestování a také hromada nových zážitků (to bylo parádní). Potom návrat do reality, termíny, které je potřeba stihnout, rodina a jiné radosti. S dalším pondělím mám pocit, že tempo a tlak příliš nepolevuje, a to mě ještě stát okradl o další pracovní den!

Jo, bývaly časy, kdy jsem byl rád za každý den volna, za každý další státní svátek… Ale to už je docela dlouho. Od doby, co dělám sám na sebe, co dělám z domova a co jsem se upsal rodinnému životu, jsem najednou nějak skoupý na čas a ničí mě psychicky, když mě tu stát a tu rodina toužící po prodlouženém víkendu oberou o další den, který bych mohl věnovat práci na webu!

Ale takový je život a občas není od věci si odpočinout a polevit v pracovním i jiném nasazení. On je vůbec život v pozici OSVČ někdy docela náročný, ale zas je obvykle dost pestrý. Mám štěstí, že moje práce je mi koníčkem, či naopak, proto mi ani nepřijde, když jedu na dovolenou, beru si s sebou počítač a řeším, jestli bude v hotelu nebo v kempu WiFi! Odstřihnout se od sítě, to je pro mě něco nepředstavitelného! Někdy až nepředstavitelný klid, jestli si dobře vzpomínám…

(Instagram.com/bikeandride.cz)

Velikonoční čas na BikeAndRide.cz

Vzhledem k tomu, že mi stát sebere v nejbližší době hned dva dny, které bych mohl jinak věnovat práci (Velký pátek a Velikonoční pondělí), tak vůbec nevím, co vše budu tento týden stíhat (ale je celkem jisté, že další Pondělní videonálož nejspíš nebude v pondělí).  Moje hromádka restů se stále nezmenšuje, nebo jen hodně pomalu, proto ji zkusím po kouskách bourat a vás takto zásobovat zajímavými texty. K popisu toho máme více než dost.

Minulý týden jsem se ve velké míře věnoval novinkám Cannondale Jekyll a Trigger nové generace (obecné představení / jízdní dojmy a zážitky), tento týden bych vám rád předložil jiné aktuální záležitosti. V pátek jsem se třeba krátce povozil na EVILu Insurgent (první nadšené dojmy a pár fotek dodám ještě tento týden), a také vyzkoušel boty OWN (popíšu o něco později, až se s nimi svezu alespoň třikrát).

V šuplíku mám připravený třeba další materiál o trnech Dynaplug, podívat bychom se měli na kola Praxis Works C32, kotouče Galfer, ledvinku CamelBak, kola Author Aura XR a Lapierre Crosshill 300… No, bude sakra co dělat!

EVIL Insurgent – jen pro namlsání…

Tenquille Lake

Tenquille Lake se nachází kdesi v srdci Britské Kolumbie (Pemberton B.C., Kanada) a jako na mnoha jiných místech této země, i zde je řada úžasných míst pro biking. Zejména pro heli-biking!

Ruff Winter

Když se kouknu z okna, říkám si, proč se sakra dívat na bikové video na sněhu? Když se ale podívám na předpověď, říkám si, že možná toto jaro ještě něco podobného natočím i u nás!

Welcome Home

Trochu upovídaný příběh, ale třeba vás zaujme přednes starého honáka ovcí v podobě Kirta Voreise nebo jeho nový Niner RIP 9 RDO.

Mountain Biking Corona De Loma | Phoenix, Arizona

Trocha pouštního bikování v podobě seriálu #followcamfriday

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECHOSLOVAKIA**

Kellys Enduro

Nemyslete si, prosím, že jsme poslední dobou propadli značce Kelly’s, to ani náhodou! Jen se jim daří dělat pěkná videa… Další věc, co se jim musí pochválit, je sponzorství polského seriálu Enduro MTB Series (registrace na první závod).
Jinak se mi jejich kola v celkovém kontextu stále nelíbí! Na milost bych vzal ještě tak model Swag, alespoň od doby, co má vzadu pevnou osou! Ale třeba Eraser mě vysloveně dráždí! Už jen pohled do tabulky geometrie je zarážející a fakt, že na něm bude letos jezdit Přéma? Normálně ho lituju. Sorry!

Veletrh FOR BIKES 2017 – upoutávka

Od lidí z Ateliéru Mošnov jsem dostal tip na toto jejich video, ochutnávku k celkové video reportáži z letošního ForBikes 2017. Pokud vás tedy zajímá i jiný pohled než jen v rámci naší fotogalerie ForBikes 2017, máte možnost okusit. Kompletní dílo se již chystá.

**BONUS**

FOX MTB | RIDE YOUR F#%KING BIKE!

Pokud máte rádi správnou bikovou divočinu, stará biková videa s tvrdou muzikou a celkově nespoutanou a neortodoxní zábavou, pak by vás tento snímek s výmluvným názvem „RIDE YOUR F#%KING BIKE“ mohl zaujmout! Nebo by vás mohla ku 43 minut dlouhému editu přitáhnout jména jako: KIRT VOREIS, JOSH LEWIS A JOSH BRYCELAND.

The Lego Bike Shop

Tenhle kousek asi nepotřebuje extra popis, to chce vidět! 😃

HBTV: Depth of Speed – Simple Soul

Finální kousek dnešního dne je určen především milovníkům starých aut, zejména pak klasického „busíku“ a „brouka“ od VW!

HBTV: Depth of Speed – Simple Soul from HYPEBEAST on Vimeo.