reklama

reklama

Pondělní videonálož #38_2016

pondelni-videonaloz-38-2016To je zase jednou teplotní šok. V pátek jsem na kolo tahal ty nejlehčí kousky oblečení co mám v šatníku, dnes abych propátral zásuvky a našel dlouhá trika a návleky! No nic, podzim je tu, což ale u mě rozhodně neznamená, že bych uklidil kolo a zalezl do sauny!

I když, teď zase konečně začínám mít po dlouhé době chuť si saunu skutečně užít… V létě to nebylo no! Ale to sem sakra nepatří, přestože třeba saunování jako závěr povedeného dne na kole po návratu z chladného a vlhkého lesa zní jako super nápad. Asi to navrhnu a zařadím jako jednu z forem relaxace při našem interním redakčním posezónním „soustředění“ zkraje října!

V nejbližší době na BikeAndRide.cz / Cycling-World.cz

Všechny velké cestovní akce letošního roku, včetně Eurobiku, máme již úspěšně za sebou, osobně nás čeká ještě příští víkend Rychlebské Enduro, jinak zkrátka rozjíždíme klasický pracovní kolorit, s čímž souvisí ještě několik restů z léta a z období před prázdninami. První téma, které chci dokončit, nejdéle zítra ráno, je velký test tlumičů na RB Bandit 675 (mimochodem už mám slíbené svezení na prototypu RB Bandit 457, ale pssst!).

Dále bych rád co nejdřív dokončil přes léto k ledu odložené testy silničních strojů Specialized Venge ProVias a Author Aura 55 Disc a sepsal též hodnocení zkraje září zkoušených mašin Lapierre Overvolt FS 600 a Kona Process 153 (Konu si beru na Rychleby!). K tomu se přidává aktuálně testovaný Rocky Mountain Pipeline a slíbený mám na hraní nový Giant Trance 27,5. Takže se na přelomu září a října nudit rozhodně nebudeme!

Meta AM V3 2017 – William Robert

„Commencal META AM V3 poprvé spatřil světlo světa v roce 2012 a každý rok je s nadšením očekávána další vylepšená varianta. Toto kolo se osvědčilo díky tomu, že je jednoduché, robustní, efektní a vysoce efektivní,“ hovoří oficiální popisek. Proto se pojďme společně podívat, jak si All Mountain ježdění představuje v sedle Commencalu Meta William Robert.
Pár dalších fotek na webu: Pinkbike.com

The Window

Trochu přemýšlím, co má být pointou tohoto videa? Asi vzkaz typu: „Když se půjdeš projet na kole, budeš celkově šťastnější a budeš o to radši trávit čas se svou rodinou…“ Něco takového se snažím vysvětlit i u nás doma 😀

SEASON

Podzim je vážně zde, jak dokazují i videa, kde se místo prosluněných plání začínají ukazovat žloutnoucí lesy a padající listí. Každopádně podzim v Alpách – to může být krásná záležitost!

Back to the Ashes | MTB

A teď jeden pořádný kontrast k podzimnímu listí v podobě spáleného lesa, tvrdé dřiny v posilovně a pekelnému diktátu v podání jezdce jménem Bryan REGNIER na jeho stroji YT Capra.

On Wandering

Jak tohle popsat jinak, než jako neskutečnou krásu… Divoká příroda, nekonečné výhledy, divoké kamenné traily a dva borci věhlasných jmen na cestě přes Skotskou vysočinu od pobřeží k pobřeží. K tomu jako doprovod jemné bzzt, bzzt jejich elektronického řazení Shimano Di2.

Hodně zajímavá je statistika tohoto výletu:
7 dní v sedle
250 km singletracků
60 hodin v sedle
Ubylo jen 5% kapacity baterie řazení Shimano Di2!

Knolly Carbon Warden & James Doerfling

Změní něco skutečnost, když se klasické modely značky Knolly převléknou z hliníku do karbonu? Ztratí pár gramů, přidají něco tuhosti, jejich originální vzhled a jízdní charakter ale zůstane jistě zachován. Alespoň to tak působí navenek, když James Doerfling drtí svůj Knolly Carbon Warden na svých trailech v okolí Williams Lake (BC, Kanada).

GMBN Epic Rides | Saalbach Big 5 With Brendan Fairclough

Možná máte ještě v živé paměti naši reportáž z bikeparku Saalbach, kterou můžeme tímto rozšířit o pohled na danou lokalitu za účasti jezdce slavného jména jakým je Brendan Fairclough.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**ČESKO-SLOVENSKÁ STOPA**

LONE WOLF

„Vše to začalo před pěti lety! Tehdy se Mayo pustil do stavby, úpravy a ladění vlastních trailů. Za tu dobu je za ním vidět spousta práce. Hluboko v lesích je široko daleko jediným, kdo zde staví a jezdí, je takový vlk samotář – Lone Wolf!“
Rider: Marian „Mayo“ Škultéty / Music: Royal Deluxe – I’m A Wanted Man

**BONUS**

50to01 – Dirt Diaries 2016

Toto video snad nebudu ani komentovat… Kolega Tomáš mi k němu napsal: „Dej to jako bonus!“  Proto tak činím 😀

[HOONIGAN] Ken Block’s GYMKHANA NINE: Raw Industrial Playground

A pro rozptýlení zase jednou trochu kouřících pneumatik a řvoucího motoru v podání Kena Blocka. Si ho asi jednou objednám, aby mi přišel posekat zahradu 😀