reklama

reklama

Tým Symbio+ Cannondale – novinky pro sezonu 2015

Team Symbio+ Cannondale – novinky pro sezonu 2015Předminulý pátek večer (21.11.2014) se v Praze uskutečnil slavnostní večer týmu Symbio+ Cannondale, na kterém se sešli všichni členové a partneři tohoto projektu. A nutno dodat, že večírek to byl pořádný, jelikož počet členů této sestavy pomalu ale jistě šplhá k číslu 100.

(tisková zpráva)
Manažer týmu Mirek Zavřel v doprovodu svých partnerů – Ruda Labus z Cannondale a Honza Čech z USN – vyhlásili nejlepší týmové jezdce jednotlivých kategorií a rovněž představili plány na sezonu 2015, kdy se celý tým rozdělí do třech výkonových úrovní.

Elitní kategorii budou reprezentovat Jan Fojtík, Jan Strož, Jiří Hudeček a Jakub Minka. Závodit budou na kolech Cannodale Scalpel Carbon Team (test staršího modelu) a F-Si 29 Carbon Team (praktické představení). Pro svoji přípravu pak budou využívat silniční Cannondale Super Six Evo Ultegra.

Symbio-Cannondale-team-elite
Symbio+ Cannondale Elite

Zcela novou úrovní je čerstvě startující líheň velkých talentů skrývající se pod názvem Symbio+ Cannondale Carbon 2. Na soupisce najdeme opět čtyři jména – Petr Šťastný, David Soukup, Ondřej Paur a David Andrle, které si vybral přímo manažer Mirek Zavřel. Týmovými koly této skvadry budou Cannondale Scalpel Carbon 2 (odtud jméno této skupiny) spolu se silničním Cannondale Super Six Evo Ultegra. Tým Carbon 2 je motivačním cílem do budoucna pro mladé závodníky juniorského týmu a třiadvacítek.

Team Symbio+ Cannondale – novinky pro sezonu 2015
Mirek Zavřel a Symbio+ Cannondale Carbon 2

Poslední závodní úroveň zastřešuje tým Symbio+ Cannondale Race. Jeho členy jsou Radim Hlůžek, Irena Syrovátková, Milan Karkoška, Michaela Miková, Jakub Mokrý, Lukáš Pitel a Miloš Szábo. Tato sestava je rovněž motivační pro všechny amatérské závodníky týmu Symbio+ Cannondale, kdy do něj postupují vždy nejlepší jezdci a jezdkyně daného roku.

S celým týmem se budeme potkávat na všech důležitých českých závodech, ať už se jedná o seriál Kolo pro život, Český pohár či jiné významné maratony. Elitní kategorie má ve svých cílech zapsány také významné evropské závody.

Team Symbio+ Cannondale – novinky pro sezonu 2015
Týmový stroj – Cannondale Scalpel 29 Team

Pokud se chcete stát součástí tohoto týmu, můžete se přihlásit na www.symbiopluscycling.cz.

Team Symbio+ Cannondale – novinky pro sezonu 2015

Team Symbio+ Cannondale – novinky pro sezonu 2015

Team Symbio+ Cannondale – novinky pro sezonu 2015

Team Symbio+ Cannondale – novinky pro sezonu 2015
Nové týmové dresy (2015) od Lawi