reklama

reklama

Green River Utah – fotostory

Závodník Yeti Cycles Eliot Jackson odjel z kameramanem do Green River v Utahu hledat a stavět v místní poušti traily.


Pro nás, jako nováčky v Green River, byla snaha o nalezení již zavedené jízdní oblasti naprostým utrpením. Po celodenním vyptávání místních jsme nakonec vyjeli dolů po dlouhé prašné cestě … a začali objevovat známé prvky. Pevně odhodláni postavit unikátní lajny, byl naším prvním pokusem tento drop na masivní hraně. Bohužel skok nefungoval, ale Eliot udělal alespoň pár stylových jízd.

 

I po několika denním objevování a stavění nových cest, žádný skok nefungoval natolik, aby Eliot mohl provést svůj whip v jeho pověstném moto stylu. A tak jsme udělali to, co jezdci umí nejlépe. Našli jsme vracečku a efektně jí prolítli. Brzy ráno na zatím neprojeté sekci Green River.

Tento trip byl naším prvním foto průnikem na hodně medializovaný Red Epic. Přinesli jsme pár fotek, které jsme byli schopni nasekat při naší první návštěvě. Špatné počasí a čas věnovaný spíše kopání než samotné jízdě hodně zkrátil její skutečnou délku, ale i tak to byla zábava. Mrkněte i na film.

 

Nakonec musíme dodat, že Eliot není zrovna ranní ptáče. Ale dokázal se překonat a vydržel několik velmi časných rán, než se zadařilo mít dostatečně čisté nebe. Na těchto fotografiích se snaží rozehřát těsně před tím, než se slunce vyhouplo nad horizont a začalo smažit na cestu. O půl hodiny později tady bez problému řeže zatáčku.

 

A nakonec ještě video

Green River, UT – Yeti Cycles from Yeti Cycles on Vimeo.

 

*Převzato z mezinárodních stránek Yeti Cycles