reklama

reklama

Pondělní Videonálož BnR #2_2018

Přijde mi vlastně docela malomyslné začínat „úvodník“ povídáním o počasí, ale asi jste zaznamenali, jak bylo tuto sobotu?! Tedy v Brně a na Moravě prý byla mlha a mrzko, já ale na chalupě na Vysočině makal na zahradě bez bundy a čepice a skoro se místy svlékal do trika!

Jo, počasí se zase jednou zbláznilo, ale pro nás cyklisty spíše tím příjemnějším způsobem. Já bohužel neměl to štěstí, abych mohl tento skoro-jarní den využít k bikingu. Jak jsem ale ve chvílích volna, vyhřívajíc se na sluníčku, mezi odklízením krtčích hromádek, luxováním auta a řezáním dřeva, sjížděl facebook a Instagram, tak jsem si všímal, kolik z vás teplíčko a sluníčko aktivně využilo! Závidím, ale i mně bylo nakonec dobře a podle aktuální předpovědi si trochu tepla snad užijeme i tento týden!

Vtipné mi aktuální počasí přišlo o to víc, když mi Google neopomněl připomenout, co jsem dělal loni začátkem ledna. Pro změnu jezdil na kole, střídal dva pluskové stroje (Lapierre Edge 327+ a Rock Machine Blizz 70-27+) a užíval si v nejednom případě čerstvou bílou peřinu a možnost zaříznout svůj plášť do jinak neporušeného, krystalky sněhu zářícího zimního povlečení. Uvidíme, jak se bude počasí dále vyvíjet, jestli i k nám dorazí byť jen náznak paní zimy, která teď dost krutě stíná východní pobřeží USA. Sníh na Floridě a jaro na Vysočině? Opravdu je leden? Prý alespoň v Rakousku to padá, až to pár lidí sťalo! Ouuu ☹

www.instagram.com/bikeandride.cz

Co chystáme na BikeAndRide.cz

Dnes jsem si říkal, že nebudu nic velkého slibovat, ale jen naznačím, co se na vás a na nás v lednu a v únoru chystá. Řekněme si to zatím jen v heslech a pak to můžeme společně rozvést třeba v komentářích na konci článku. OK?

RB, Whyte, CamelBak, Orange, Rock Machine, Ghost, Kryptonite, SKS, Continental, Knog

Not Far From Home II – Destination North

Pro jednou začněme pěkně expedičně, a to dalším dílem ze seriálu Not Far From Home. Dnešní výprava s „na těžko“ postavenou Konou nás přitom zavede no Finska na souřadnice 69°00‘N 28°00’E

SR Suntour – No Name?

Miluju videa, která nemají žádný název a chybí jim i popis! Taková si člověk musí prostě jen pustit! Ale tohle je rozhodně koukatelné 😉

‚Whack Jobs’ Film: Fat-Bike Grooming in Michigan

Kdyby vás zajímalo, jak si rychle a efektivně odhrabat trail ve sněhu pro svůj fatbike, tak zde najdete tu správnou inspiraci. Možná, že se tyto trailové pluhy brzy začnou prodávat i na Floridě a v New Yorku!

Graviti Driven – Intense Canada Christmas Video

S menším zpožděním jedno vánoční video od Intense!

Riding Through the Ashes

Lesní požáry jsou rozhodně nepříjemnou záležitostí, i když je třeba si přiznat, že takto mnohdy příroda očišťuje sama sebe a vytváří místo pro nový rozkvět či nové druhy. Každopádně takový spálený les může být pro některé inspirací pro netradiční biking a tvorbu nezvyklých sportovních fotek.

Celý příběh a fotky najdete na webu: www.pinkbike.com

Corendon-Circus x Canyon

Prach a písek vyměňme za vodu a bláto. Pokud vás nebude bavit prezentační začátek, skočte na čas 0:25, tam to začne skutečně cákat. Skoro až ven z monitoru!

Slickrock Skate Park | Bartlett Wash, Moab MTB

Fuj, bláto! Pokud se nevyžíváte v této formě hlíny, ale máte radši její sušší a spíše sypkou podobu, pak pro vás máme tip na výlet do Moabu, kde prší snad jen tři dny v roce!

MAN, WHAT A TRAIL! POV w/ Scott Laughland

Kdo se mnou pojede do Skotska? 😊

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE MAN**

20 years of being…

Michal Maroši je již 20 let v MTB kolotoči! Zde je souhrn jeho dosavadní kariéry ve třinácti minutách!

17

Aby něco nechybělo, pro doplnění Michalův rok 2017! Mimochodem, pokud byste se chtěli o Michalovi dozvědět něco víc, pak připomenu náš VELKÝ rozhovor, který jsme publikovali koncem roku 2016 a související tipy na Michalovy oblíbené lokality (leden 2017)!

**BONUS**

The History of Red Bull Rampage with Kyle Strait

Říká se, že opakování je matka moudrosti. Mrkněte, jak Kyle Strait v roce 2015 rekapituloval historii soutěže Red Bull Rampage, kterou vyhrál hned dvakrát (2004, 2015 – viz wikipedia.org )

4K—Chasing Ed Wonka

Pro odlehčení trocha streetu a příjemné muziky!

LIVE Trains Railway 24/24 Train Driver’s View: Cab Ride Line Railroad in Winter!

Pokud potřebujete úplně vypnout, tak můžete třeba chvíli zírat na železniční trať z pohledu strojvůdce! V živém přenosu, samozřejmě!