reklama

reklama

Pondělní videonálož #34_2016

pondelni-videonaloz-34-2016Dnes to trochu nestíhám, tedy rozhodně ne do oběda, jak se obvykle snažím. Sorry, včera nad ránem jsem se vrátil z dovolené a dnes řešil hromadu jiných věcí. Dost zbytečných řečí okolo, pojďme rovnou na videa a polemizování o všem možném i nemožném si nechám na jindy 😀

Morning Loam with Eliott Lapôtre

Hůůůů! To je pořádný mazec. Člověk by skoro neřekl, že tam někde v houští vede nějaký trail a Eliott si to přitom na svém Commencalu letí jako splašený. Respekt!!!

Nick Pescetto Bali 2016

Nebudu to nijak omlouvat, tohle je bohapustá provokace! Řádění na Bali na kole, se surfem, v bazénu a bůh ví kde ještě… Jen si tak říkám, že mě normálně dost dráždí jezdci bez rukavic nebo v tílku, třeba na Red Bull Rampage, a tenhle borec si nevzal ani triko a létá si pralesem jako by se zde nikdy nechumelilo 😀

Chasing Trail Ep. 2 – Neko Mulally

Jeden trail a úžasně rozmanité podmínky. Ploché skály, kamenné traily, hlína, kořeny, pár brodů a do toho ještě zastávka na koupačku v půlce cesty. Lákavě vyhlížející lokalita – Brevard, North Carolina.
PS: Jestli jste toto video už viděli tak sorry, taky mi přijde trochu povědomé…

Introducing the Reaper

Rocky Mountain nedávno představil další dva nové biky (krom letošních dosavadních novinek Pipeline / Element) pojmenované Reaper (smrťák) a Growler.

Reaper je zbrusu nový juniorský trailbike, jehož geometrie a naladění vychází ze strojů Thunderblot a Altitude. Vše je ale zabaleno do podoby vhodné pro mladé jezdce a letce. Reaper nabízí zdvihy 130/120 mm, primárně je stavěn na kolech průměru 24“, přitom je ale počítáno s možností snadné přestavby na 26“. To proto, aby kolo rostlo s vaším potomkem. Dobré je motto tohoto stroje: „Nebojte se smrtky!“reaper-26-24

Druhým přírůstkem je pevný trailbike Growler postavený na kolech parametru 27,5+ se zdvihem vidlice 120 mm. Jde tedy, v přeneseném slova smyslu, o lehčí, svižnější a hlavně levnější variantu celoodpruženého fullu Rocky Mountain Pipeline.

Více o těchto novinkách na webu: www.bikes.comRM-Growler_750_Hero

Drew Bezanson Takes on Colorado Freeride Festival | The Learning Curve Ep 6

Pro zpestření jedna komentovaná návštěva kolorádského FR festivalu…

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**ČESKÁ STOPA**

MČR 2016 – TRAILER

DH lajna ve Špindlu, hlavně její „Pro sekce“ je prostě pořádná zkouška techniky a jezdeckého umu, i umění padat. A ty polštáře okolo tam nejsou jen na okrasu!

MČR downhill Špindl 2016 – elita na skalce

A ještě jedna ukázka ze Špindlu, aneb jak toto místo jezdí kluci eliťáci!

Bobovka cup 2016

Těch závodních videí z českých luhů a hájů se mi dnes sešlo povícero. Zde je pro změnu záznam z Bobrovka cupu 2016. Upřímně, vůbec netuším, kde se tato akce koná, ale jdu si to hned vygooglovat 😀

**BONUS**

Enduro – Ass Whipping 2

Není Enduro, jako Enduro… Takto se baví kluci motorkářský, kterým je asi jedno, když si trochu omlátí mašiny nebo jestli se i s motorkou skutálí ze svahůůůůů!

How to build MTB dirt drop for free

A jeden poučný snímek úplně na závěr, aneb „Jak si zadarmo postavit dirt drop v lese!“