reklama

reklama

Pondělní videonálož #31_2016

Pondelni-videonaloz-31-2016O tomto víkendu se konal další ze závodů Enduro Serie 2016, konkrétně na šumavském Zadově (pozvánka). Původně jsme sice plánovali postavit se na start, či si alespoň projet trať při sobotním tréninku, nakonec jsme to ale dobrovolně vzdali… Vzhledem k tomu, jak vypadalo nebe i radar v neděli dopoledne, jsme asi udělali dobře!

Zatím nemám žádné přímé reakce ze Zadova, ale podle všeho se tam v neděli prohnalo to samé co v Praze, takže to muselo být pořádné peklíčko. Nu, počkáme si na report od Andrey Drengubákové, která má bláto a jiný mordor vlastně docela ráda. Nebo to tak občas přinejmenším vypadá. V každém případě respekt všem, kteří to v takovém počasí okamžitě nezabalili!!!

A abyste si nemysleli, že jsme se místo najíždění enduro kilometrů váleli tento víkend někde u vody… V sobotu jsme si udělali vlastní vyjížďku do okolí Prahy, objeli tři traily na Brdech, další dva nad Černošicemi a dohromady natočili přes 70 km! Tolik jsem snad za jeden den na biku nenajel několik let!!! Každopádně to byla nádhera. Díky Zede za společnost a díky našim bikům, RB Bandit 675 a Specialized Stumpjumper FSR 650b, že jste nás tak hezky povozily!

PS: Na konec dnešní videonálože přikládám jedno vlastní video ze sedla RB Bandit 675 z trailů, které jsme hoblovali tento víkend. Daný snímek je ale starší, natáčený před prázdninami v rámci mého testování tlumičů na redakční mule RB Bandit 675!

Instagram-BnR-RBJedna sobotní večerní momentka – aneb zasloužený odpočinek a občerstvení

THE SYNCRONICLES | EPISODE I

Tomuto příběhu rozumím zatraceně dobře! Musí být krásné dát vlastníma rukama dohromady takovou perlu jako je Robovo VW Syncro a pak s ním cestovat s kolem, se stanem a s dalším vybavením na místa, kam člověka vítr zavane… Já to řeším krapet jinak, ale základ je stejný: Auto + kolo = absolutní svoboda!

The Dudes of Hazzard: Joe Barnes Bites, Part 1

Koukám na to a zas jednou nevím, co k tomu říct… Krutá kára použitá pro převoz kola – znalci Top Gearu se jistě pousmějí – kruté bahnění a kopání a nejkrutější diktát dolů! Joe Barnes prostě umí!

Max Horner Likes it Raw

Není mi moc jasné co chtěl Max říct tím úvodem, veselou scénkou s okurkou, ale souhlas, také mě poslední dobou baví RAW snímky 😀

Introducing the Morf…

Na britských ostrovech se jezdí jinak… Lidi tam mají stále rádi klasiku v podobě pevného ocelového rámu, avšak nutností je moderní zpracování a moderní geometrie. Novinka od Stif Cycles, model Morf, vsází na hlavu položenou pod úhlem 65°, na kratičkou zadní stavbu, dlouhou horní trubku a strmý úhel sedlovky. To je ale všechno vedlejší, důležité je na kole jezdit!

Více o tomto kole na www.stif.co.uk/Morf

Scout Carbon / Turn Trails Into Playgrounds

A máme tu další představení nového stroje, tentokrát fullu od značky Transition, model Scout Carbon. Kolo postavené pro nikdy nekončící zábavu v sedle! I při zdvihu pouhých 140/125 mm (P/Z).

Více o tomto kole na www.transitionbikes.com

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**ČESKÁ STOPA**

THE NORTH FACE DIVA TRAIL KEMP 2016

Z domácí produkce zde máme dva kousky. V první řadě se pojďme podívat, jak probíhal další Diva Kemp roku 2016. Z již uskutečněných akcí jsme vám přinesli řadu psaných reportáží, každopádně když to člověk vidí naživo, respektive na záznamu, je to hned něco jiného. Já jen zíral, co za věci byly holky po dvou dnech tréninku schopné sjet! Poklona a respekt Ivě a všem ostatním instruktorům a instruktorkám.

Více o Diva kempech na webu: www.divakemp.cz

RB Bandit 675 – Hluboko v lese (RAW)

Pro jednou si dovolím přihodit také něco ze své vlastní zahrádky. Krátký RAW snímek z našeho velkého testování tlumičů na RB Bandit 675.

**BONUS**

Ken Block & Steve Peat

Bonbónek nakonec vás nalinkuje na facebook, jestli vám to nevadí. Něco málo z řádění Steve Peata po boku Kena Blocka jsem zahlédl na instagramu, na „velkém internetu“ se mi podařilo dohledat alespoň toto video 😀
Pondelni-videonaloz-31-2016-ken-block