reklama

reklama

Zajímavé produkty a služby na Koloshop.cz (srpen-září)

První školní zvonění už nám zřejmě nikomu v uších nedrnčí, vůně letních dálek v nose také zřejmě nešimrá, alespoň ne moc intenzivně… Proto je aktuálně čas vstřebat ještě trochu slunečních paprsků při pomalu odeznívajících záchvěvech babího léta a smířit se s postupným nástupem podzimu a blížícím se závěrem letošní sezóny.

(komerční sdělení)

Jedním dechem stojí za to dodat, že hezkých a přiměřeně teplých dní může být před námi ještě mnoho! Ostatně nejeden nadšenec, včetně těch v redakci BikeAndRide.cz, prohání kola prakticky po celý rok. Už jen klima české kotliny tomu vcelku napomáhá, navíc s postupujícím globálním oteplováním…

Každopádně ani v této části roku není nutné zanevřít na cyklistiku v praktické či teoretické formě. Člověk může připravovat sebe i své kolo na další sezónu, v klidu si vybrat zajímavé vybavení, nebo nechat svého jednostopého mazlíka prohlédnout a oservisovat, aby byl na jaře jako z alabastru, či aby byl připraven na podzimní marast. Přece ho nestrčíte zašpiněného do rohu a nevyndáte až za několik měsíců!

reklama

Servis na konci sezóny

Na konci sezony dojezdit, šoupnout kolo do garáže a nazdar?! Tak to teda ne!!! Před zimním spánkem je více než vhodné, aby vaše kolo dostalo péči, jakou si zaslouží. Ať je pro vás následné jarní znovuprobuzení příjemným zážitkem a ne zdrojem starostí a frustrace z nefunkční či pokulhávající výbavy.

O tom, proč se vyplatí objednat se na servisní prohlídku s koncem sezóny se více dočtete v Magazínu Koloshop.cz

Kola z testů… Najdete u Koloshop.cz

Kde končí kola, která vídáte na výstavách a předváděcích akcích? Osud každého z nich neznáme, ale ta nejhezčí často najdete v nabídce Koloshopu! Lehce použitá kola ve 100 % stavu, s žádnými nebo jen minimálními stopami opotřebení, zato s maximální slevou!

Stačí se podívat na denně aktualizovanou nabídku na: koloshop.cz

Komponenty FSA

Posuňte své kolo na novou úroveň výkonu i vzhledu s komponenty FSA! Nezáleží na tom, zda jste nadšený cyklista, nebo vášnivý závodník, FSA přináší prvotřídní kvalitu, spolehlivost a inovace do každého kilometru. Od klik až po řídítka. FSA vám poskytne technologii, kterou potřebujete k dosažení svého nejlepšího výkonu na silnici nebo v terénu.

Na kompletní nabídku komponentů FSA mrkněte na: koloshop.cz  

Peak Design

Inovativní nápady, precizní zpracování a neodolatelný design – to je Peak Design. Od držáku na telefon až po batoh na fototechniku…

Pokud hledáte to nejlepší a nejnápaditější, mrkněte na: koloshop.cz

Testovací akce Rock Machine – RM Whizz (Prototyp)

Na jedné z testovacích akcí kol Rock Machine, které letos koncem sezóny pořádal koloshop.cz, byl k vidění i čerstvý a v odborných kruzích hojně diskutovaný prototyp nové generace fullů Rock Machine Whizz. Tento stroj, který intenzivně zkouší třeba Michal Prokop (postřehy a video z testování v Rakousku) slouží jako odrazový můstek pro zbrusu novou platformu, která bude zahrnovat vícero specificky zaměřených modelů, včetně elektrických.