reklama

reklama

Zajímavé produkty na koloshop.cz (prosinec 2022)

Konec roku se nezadržitelně blíží, což nám, pro všechny případy, připomnělo i počasí příchodem solidních mrazů a na mnoha místech až překvapivě vydatné bílé peřiny. Největší nadšenci ani teď neodkládají svá kola, jiní raději přezbrojují na lyže a další o kole alespoň sní.

Pro všechny tyto modelové skupiny, ale i pro mnoho dalších, se obvykle najde něco zajímavého v nabídce Koloshop. Tretry FiveTen z limitované edice, testovací a předváděcí kola GT a Cannondale za výhodné ceny, ale samozřejmě i kvalitní zimní výbava! Více v našem pravidelném přehledu.

(komerční sdělení)

Limitovaná edice Five Ten Freerider Pro – proti rakovině prsu!

Co se takhle v příští sezóně blýsknout botkami z limitované edice FiveTen Freeride Pro, která vznikla za účelem podpory boje proti rakovině prsu? Zapojit se mohou ženy, ale i muži!

Originální vzhled treter 5.10 FR Pro Canvas má na svědomí známá freestyle jezdkyně Veronique (Vero) Sandler a nutno říct, že mají fakt šmrnc!

Pánskou i dámskou variantu FiveTen Freerider Pro Canvas najdete na: www.koloshop.cz

ORBEA nově v nabídce koloshop.cz

Minulý týden jsme na BikeAndRide.cz rozvinuli zajímavé téma lehkých eBiků, zejména na příkladu novinky Orbea Rise. Kola této značky přitom od jara 2023 posílí nabídku obchodu Koloshop!

Španělská Orbea patří ke značkám, jejichž nabídka pokrývá prakticky kompletní portfolio cyklistických disciplín, takže rozhodně bude z čeho vybírat!

První kousky najdete již nyní na: www.koloshop.cz

Testovací kola Cannondale a GT za výhodné ceny!

Taky vás někdy napadlo, kde po sezóně končí kola z výstav, veletrhů a předváděcích akcí? Letos mnoho z nich skončilo v Koloshopu!

Téměř 50 kousků od Cannondale a GT Bicycles, nesoucích jen minimální známky „použití“ a vystavování, je nyní k dispozici se slevou až 20 %!

Testovací kola GT a Cannondale za výhodné ceny najdete na: www.koloshop.cz

Běžky, boty i hole Rossignol

Není vůbec od věci odložit občas kolo do sklepa a vyměnit jej za jiný druh pohybu. Třeba za běžky! Vězte, že ať už se chystáte do stopy, nebo dáváte přednost bruslení, vhodnou výbavu najdete na stránkách či pultech obchodu Koloshop.

Například běžky, hole, boty či vázání Rossignol včetně aktuálních novinek jako jsou lyže Rossignol EVO XC 55 R-Skin s detailem odhalujícím dřevěné jádro!

Celou kolekci Rossignol najdete na www.koloshop.cz