reklama

reklama

SKETCHES OF SPAIN | Michal Prokop – eRAW edit!

Michal Prokop má nové kolo! No teda kolo… Je to eBike Rock Machine Blizzard INT e90-297 RZ, model 2021, a nedávno jej vyrazil provětrat do Španělska, čehož jste si už dost možná dříve všimli!

Vybrat trochu jiné neokoukané ježdění v době pandemie byl docela oříšek, ale oblast kolem španělského města Girona splnila svůj účel na 1000 %! Skvělé počasí, výborné jídlo a ty nejlepší enduro traily. Směs pestrého terénu a různých charakteristik trailů, od vysokorychlostních úseků až k velmi technickým skalnatým rock gardenům. K tomu navíc střídání prudkých a plošších pasáží… Tohle je trail Aymerigalls.

Text: Michal Prokop, Štěpán Hájíček / Foto a Video: Rob Trnka

reklama

PS: Kompletní test stroje Rock Machine Blizzard INT e90-297 RZ, na kterém se Michal ve Španělsku dosyta vyřádil, si můžete přečíst na našem webu, protože jsme víceméně totožné kolo testovali z kraje letošního roku!

Tehdejší podmínky se, pravda, s těmi Michalovými španělskými srovnávat příliš nedají, jelikož jsem nejednou drtil Blizzarda INT v až nečekaně hlubokém sněhu, případně v blátě nebo skrz potoky, jak u nás vše nárazově tálo! Ale byla to sranda, možná místy i větší než prohánět právě takové kolo za sucha 🤣

Letos v únoru byl docela boj najít pár suchých míst, kde by se daly pořídit normální jízdní fotky…
Nemalá část testování stroje Rock Machine Blizzard INT e90-297 RZ probíhala zhruba takto!