reklama

reklama

Pivot Mach 6 – Konečně sestoupil z obláčku! (videotest)

Už je to slušných pár měsíců, kdy jsem jezdil a testoval novinku letošního roku – Pivot Mach 6! Kolo, které si mě získalo již před lety v podobě své první generace a letos si mě získalo znovu díky vyspělému rámu, moderní geometrii a, světe div se, kolům průměru 27,5“!

Pivot Mach 6 jsem testoval letos zkraje sezóny, na přelomu března a dubna a již dřív jsem vám nabídl jeho komplexní představení a praktické zhodnocení v rámci tradičně obsáhlé psané recenze. V průběhu testování tohoto stroje jsem přitom zkoušel natočit i jeho videohodnocení, které ale od té doby zůstalo ukryto na dně redakčního šuplíku, či přesněji a pro dnešní dobu charakterističtěji, zůstalo schováno kdesi v nebi, zastrčené v koutku GoPro Cloudu!

Věděl jsem o něm, chtěl jsem jej zpracovat již dřív, ale nějak nebyl čas. Po Mach šestce přišla hromada jiných kol určených na test, a tak jsem jezdil, fotil a psal jako o život! Až nyní, kdy je to s test biky trochu složitější, byl konečně dostatek času, klidu a motivace k tomu poslepovat moje rozumy napovídané do kamery v jeden, snad celistvý a srozumitelný celek, a vše pustit do světa.

Upozornil bych snad jen na to, že času na tvorbu jízdních záběrů v době přípravy tohoto videa mnoho nebylo, proto je zde jen pár „akčních záběrů“, které, uznávám, nejsou zase tak moc akční, navíc působí trochu lépe, když jdou za sebou jako jeden celek.

Přidám tedy pod základní video ještě můj druhý starší sestřih s čistou jízdou a potom jako bonus i video od partičky @bikesonfilm, která měla ten samý stroj na hraní chvíli před tím, než jsem jej zkoušel já sám! Vedle mého „upovídaného“ videa tak budete mít možnost podívat se, co vše lze s Machem 6 provádět, když se to skutečně umí!!!

Text a foto: Štěpán Hájíček / Video: Štěpán Hájíček a @bikesonfilm (natáčeno pro Protocycles)

Kompletní psaná recenze Pivotu Mach 6

České zastoupení (ceny, dostupnost atd.): protocycles.cz

Více informací: pivotcycles.com

reklama

Pivot Mach 6 – pouze jízda!

Více akce ve snímku: PIVOT Mach 6 (MY2021) | Video by @bikesonfilm