reklama

reklama

#prosvujles – iniciativa bikerů České republiky

Udržet čistou přírodu je zájmem nás všech bez ohledu na typ kola či úroveň jezdce! Les je náš únik od reality všedních dní, relax a obrovský zdroj zábavy v sedle kola i mimo něj.  Je však často plný odpadků, které život v něm znepříjemňují nám i příštím generacím!

(tisková zpráva)

Pojďme lesu vrátit jeho čistotu. Ukažme, že českým bikerům není stav našeho lesa lhostejný. Spojme síly a před startem sezóny udělejme něco #prosvujles.

 Vyzýváme všechny bikery, MTB projekty a firmy v oblasti horské cyklistiky v ČR, aby se připojili k iniciativě #prosvujles, sdíleli její obsah a vyrazili na svá oblíbená místa s cílem vyčistit je od zbytečných odpadků. Iniciativa probíhá od 1. do 7. dubna 2019.

Jak se můžu zapojit?

  1. Sdílením této události na Facebooku a ve svém okolí
  2. Procházkou / vyjížďkou s pytlem na odpadky na svou oblíbenou trasu
  3. Uspořádáním vlastní úklidové brigády se svou partou (pokud chceš, brigádu můžeš také zaregistrovat na www.uklidmecesko.cz)
  4. Připojením se k Trail-Guide úklidové brigádě v Praze v neděli 7. 4. 2019 (více ve FB eventu)

S pytlem na odpadky v ruce vyčistíme a pomůžeme lesu od následků zimy a lidské nedbalosti. Jakékoliv terénní úpravy nejsou podporovanou aktivitou této iniciativy.

Nestíháš to v 1. týdnu dubna? Nevadí, rok 2019 má 52 týdnů a 365 dní 🙂 Spousta z nás navíc nepořádek v lese uklízí zcela běžně. Právě tato kampaň má za cíl tuto zodpovědnou partu rozšířit.

Inspirací #prosvujles je celorepubliková úklidová výzva www.uklidmecesko.cz, v rámci které probíhá i Trail-Guide brigáda 7. 4. 2019 na různých místech Prahy. Motivací je i naše úspěšná listopadová FB sbírka na handbike pro Filipa, ve které čeští bikeři společně vybrali 75 000,- Kč.

Teď je čas znovu ukázat, že když jde o důležitou věc, šlapeme do toho  společně!

#nejezdisam #pridejse a udělej něco #prosvujles

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)