reklama

reklama

Ambasadorská výzva WHYTE 2018

Je jedno, jestli křižuješ stezky v horách, objevuješ divočinu za městem, vyrážíš na dobrodružné výpravy do nových lokalit, organizuješ vyjížďky, vedeš kurzy techniky jízdy, stavíš traily, střihneš si závody nebo objíždíš celý závodní seriál. Baví tě předávat své zážitky, fotografovat, točit videa, psát články a blogy? Prostě děláš to, co je inspirací pro ostatní? Staň se ambasadorem značky WHYTE!

Hledáme několik správných jezdců/jezdkyň, kteří by se rádi spojili se značkou Whyte.

(tisková zpráva)
Není nezbytné, abys byl závodník, co generuje výsledky, ale pokud jsi jezdec, pro něhož je kolo součástí života, slovo sezóna pro něj neznamená jen odjezděné jaro, léto, podzim, ale rok plný skvělých plánů a zážitků v sedle svého biku, jsi tady správně.

Začali jsme jedním kolem před 18 lety, ale právě toto kolo využívalo více inovací než většina ostatních v té době dohromady. Ovlivnili jsme trh, změnili jsme standardy a naučili se nové věci. Tou nejdůležitější je to, že pokud dáte těm nejlepším lidem svobodu, můžete vytvořit úžasné věci. Začalo to řadou skvělých výsledků v recenzích a dnes, poté co se náš T-130 RS stal Trail bikem roku, a série T-130, T-129 a 900 sbírají ty nejvyšší ocenění v MTB médiích, je snad ještě jasnější, že jsme na správné cestě. Vydej se na ni s námi.

Co bude dál?

Napřed zpracujeme hromadu Vašich odpovědí a vybereme několik z Vás, kteří nejlépe zapadnou do naší představy ambasadora a kontaktujeme Vás osobně. Probereme Vaše plány a očekávání, my Vám vysvětlíme ty naše. Nakonec si s některými z Vás plácneme.   

Co tě čeká?

Připojíš se k nám a budeš se podílet na budování značky s přístupem k těm nejlepší bikům a technologiím, jaké mají jen recenzenti světových magazínů. Vybereš si jeden z našich modelů jako své kolo za těch nejlepších podmínek, co ti budeme moci nabídnout a vybavíme tě týmovými dresy. Postaráme se o servis tvého kola a zázemí našich týmových stanů ti bude k dispozici.

Stačí tedy vyplnit formulář a čekat na odpověď.

Team Whyte Bikes CZ & SK
www.whyte.cz | www.facebook.com/whytebikes.CZ.SK | www.whyte.bike