reklama

reklama

Pondělní videonálož BnR #42_2017

Toto byl zase jednou nadupaný bikový víkend! Počasí jako víno, nový Giant Reign 1.5 GE v ruce, v Krušných horách bylo sice všude dost vody, ale na Klínovci a v okolí se dalo jezdit i tak parádně. Dokonce jsme si i užili trochu zahradního posezení v tričku na sluníčku!

(úvodní foto: Joe Barnes, Fort William, Scotland. Foto by Matt Wragg)

Od pátku do neděle se mi podařilo nastoupat přes dva a půl tisíce metrů a díky řádění v pátek na Klínovci jsem naklesal o mnoho více. Díky těmto zážitkům mám v hlavě mnoho poznatků týkajících se nového Reignu, ale rovněž se s vámi rád podělím i o své první dojmy z první otevřené části trailu Baron v klínoveckém trail parku (www.trailpark.cz).

Ostatně v sobotu byla na Klínovci i druhá část „redakčního klubu“, která dostala za úkol připravit fotky a video pro moje reportování. Takže se máte na co těšit a ještě dřív, než se přiblíží další víkend, vás možná motivujeme k tomu vyrazit si také na Klínovec, dokud se ještě točí lano a dokud jej nepokryje sníh a bikery nevystřídají zástupy lyžařů.

www.instagram.com/bikeandride.cz

Tento týden na BikeAndRide.cz

Jedno z témat na tento týden jsem vám právě prozradil, i když nečekejte tentokrát žádný mnohostránkový elaborát, jelikož o Klínovci jsme letos psali již dvakrát (můj report primárně z Rubínu / Andrey report celého Trail Parku Klínovec). Dalším velkým tématem tohoto týdne bude komplexní test Authoru Elevation+, který jsem vracel minulý týden.

Hned den na to jsem jej prostřídal za již zmíněný Giant Reign 1.5 GE o kterém jsme si již něco málo řekli na konci minulého týdne. Navíc jsem si před víkendem vyzvedl ještě XC štiku Lapierre Prorace SAT 629, takže je zase rozhodně na čem jezdit a rozhodně bude o čem psát.

www.instagram.com/bikeandride.cz

Joe Barnes: Home in the Highlands

Asi není nutno představovat, kdo je to Joe Barnes. Tenhle odvážný, vždy veselý a obrovsky talentovaný chlapík žije tam, kam mnozí jezdí jen jednou za rok závodit – v blízkosti skotského Fort William. Přijměte tuto pozvánku do míst, která pro Joa znamenají domov, podívejte se, jak žije, a v čem také někdy jezdí!

Hromada parádních fotek na: www.pinkbike.com

Yoann Barelli Speeds Up the Whistler Bike Park

Tak trochu jiný pohled na to, jak si lze také užít bikepark ve Whistleru!

Redbull Foxhunt 2017

Už slušných pár let se koncem sezóny pořádá bikový „hon na lišku“, což je dost neortodoxní skupinový závod ve sjezdu. Nebo jak tuto akci přesně popsat?! Dnes vám přitom nabízíme hned dva pohledy. Jeden zahraniční: Jack Devlin & Gee Atherton…

Redbull Foxhunt 2017 – CZ

…druhý z pohledu českého jezdce!

MUST-WATCH VITAL RAW – Matt Orlando

Z trochu jiného soudku zábavy. Surový RAW snímek a jedna parádní trailová smršť!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE**

Bike Park Špindl

Kolegáčci z redakce si chvíli před ukončením sezóny ve Špindlu udělali výlet do Krkonoš, aby vás případně nalákali pro návštěvu tohoto parku v příštím roce. Letos už je zde bohužel zavřeno!

Rychlebské stezky 2017

Zavírat se brzy budou i Rychlebské stezky, kde byl nedávno otevřen nový trail Obelix, který jsme vám ukázali minulý týden. Toto je taková malá soukromá ukázka zdejších klasických trailů od Radka Hrona.

**BONUS**

Riding Edinburgh with Danny MacAskill, Dave Mack and Myles!

Danny MacAskill krom velkolepých videí a cíleného ničení ráfků (Videonálož #41_2017) musí i někdy trénovat, a tak nějak nevázaně blbnout. Nejčastěji doma v Edinburghu.

My Scariest Ride Ever – Featuring Nate Hills

Nate Hills je člověk, který stojí za seriálem videí #followcamfriday, jež rádi přidáváme do videonálože. Zde je ale trochu jiný pohled na tohoto jezdce, tentokrát nikoliv v roli sledujícího, ale kamerou sledovaného.

Straight down the fast lane on a kayak. | Straight from the Athletes E2: Aniol Serasolses

Nakonec už je jen taková malá bláznivá tečka za dnešní videonáloží. Šílené kousky lze totiž předvádět nejen na kole, ale slušný úlet můžete zažít i na kajaku!!!