reklama

reklama

Pondělní videonálož (50 – 15 :)

Pondelni-videonaloz-50-15Znáte takové ty pondělky, kdy si dáte za cíl udělat pár důležitých věcí, jenže najednou zvoní telefon, bliká e-mail, zvoní pošťačka, někdo se na něco ptá, dcerka potřebuje pohoupat atd. a najednou je poledne a za vámi není nic vidět! Přesně tak jsem to měl dnes…Úvodní foto: Manfred Stromberg

A proto jsem také nestihl tradiční Pondělní videonálož složit dohromady před obědem 🙁 Ale co, hlavně že jsem stihl alespoň pondělí jako takové 😀

Tento týden na BikeAndRide.cz

Poslední dobou začínám být opatrný v tom, co zde slibuji zkraje týdne, co vše se stihne publikovat na BikeAndRide.cz. Vzhledem k tomu, že je stále poměrně teplo, mám neustále co dělat, na čem jezdit a co testovat, takže na vysedávání u počítače nezbývá až tak moc času. Navíc si stále říkám, že všechny ty resty co se mi tu hromadí dodělám, až se počasí výrazněji zkazí a já všechny test biky vrátím. Jenže i přesto, že se blíží Vánoce, to vůbec nevypadá, že by se mělo cokoliv změnit.

Prostě se zas trochu kousnu a tento týden dodělám pár větších článků. Primárně bych se chtěl věnovat velkému testu Ghostu SLAMR 5, jehož prvotní praktické představení jste si mohli přečíst již před časem. Dále mám v úkolníčku výraznou červenou fixou zapsán test helmy Giro Feature MIPS, jak jsem to zmiňoval již v článku o technologii MIPS jako takové. A pevně věřím, že se dostane i na praktické představení unikátního stroje Cannondale Slate, který mě za pouhých pár dní totálně uhranul.

Toto kolo jsem si směl zatím jen letmo osahat a v rychlosti projet, na jaře nás čeká další společné kolo a rovněž i plnohodnotný test jak, jste na něj zvyklí. Víc slibovat nebudu, alespoň ne pro tento týden. Každopádně do Vánoc se ještě podíváme na plus-bike Author Patriot AM (a jeho tlusté i hubené variace či sourozence), stejně jako na dnes vrácené Yeti SB5c. Howg!

THE MAGIC TRAILS OF CAPPADOCIA

„Letos jsem měl to štěstí, že jsem mohl navštívit centrální Turecko a pohybovat se s kolem v krajině tak jedinečné a okouzlující, že něco podobného nenajdete snad nikde jinde na světě. Anatolia, severní část pohoří Taurus čítá na 10 000 metrech čtverečních snad nejúchvatnější krajinu jakou znám. Tohle místo si můžete prohlédnout pěšky, na kole nebo z horkovzdušného balónu. Uprostřed toho všeho leží malá vesnička Göreme kde jsme já, Manfred Stromberg, Tom Oehler a kameraman/fotograf Fabian Kluhs našli dokonalé zázemí pro naší expedici.“ Tobias Woggon

Celý příběh a hlavně hromadu fotek od Manfreda Stromberga najdete na:  www.PinkBike.com

Enduro 2 powered by Stages Cycling-HD

Že enduro kvete v každém koutu světa je dnes celkem jasné. Dalším z mnoha důkazů budiž následující záznam z Enduro 2 pořádaného ve francouzském středisku Les Arcs.

No One Takes My KOM – Video

Zprvu to možná vypadá jako nudné prezentační video sloužící k představení nové silniční helmy Kali Tava, avšak nenechte se mýlit. Tato helma není určena jen pro silnici, ale též pro cyklokros a další využití. Jinak řečeno to, co tenhle borec dokáže na úzkých pláštích, mnoho z nás jen těžko dokáže na klasickém biku. Sakra!

Více o helmě Kali Tava na webu: www.kaliprotectives.com

Dirt Surfing

Trochu červené hlíny, do svahu poctivě zaříznutý trail, kamera na dronu a jede se!

MTB season highlights 2015 – Shimano Race TV

Úspěchy závodníků sponzorovaných Shimanem za rok 2015 v působivém sestřihu…

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Dennis Enarson Haro SDv2

Trocha BMX dovádění z kalifornského San Diega v podání Dennise Enarsona.

Łukasik & Gzela

Nejen v Americe a Kanadě se používají netradiční dopravní prostředky pro přepravu na začátek trailu…

Łukasik & Gzela from Kuba Gzela on Vimeo.

Czech Republic | Eemou & Ruby

Jak to dopadne, když se dva mladí řízci ze Švýcarska sbalí a vyrazí objevit „dálný východ“ respektive bikové lokality v Česku? Konkrétně Špindlerův Mlýn a další místa.

SingleBe e.Type

Domácní garážovka SingeBe staví samé zajímavé kousky. Jejich posledním dílkem je tento commuter bike s inovativním motorem v zadním náboji (Zehus Bike+ 250 W) ve stylu „vše v jednom“.

Trail Heads | Coldwater Mountain Alabama

Zdánlivě zapadlé městečko Anniston ve státě Alabama (USA) se pomalu ale jistě stává vyhlášeným rájem bikerů, jelikož zde postupně rozkvétá bohatá síť stezek v oblasti zvané Coldwater Mountain.

Luca Cometti // Suburban Settings

Když máte na kolo jen chvilku a vyrazíte zablbnout si do města a jeho nejbližšího okolí…

PRÁVĚ DORAZILO…

Centurion cyclocross 2000

Krušné hory jsou krajinou mého dětství a aktuálně krajinou mých snů. Proto mě takovéto video vždy dostane… Navíc, když jsem na určitých místech z tohoto snímku před pár dny osobně dráždil Cannondale Slate a Yeti SB5c a na jedné z těch luk nocoval v autě 😀

**BONUS**

A Very Sara X-Mas Redux

Když už se blíží ty Vánoce…