reklama

reklama

GHOST AMR 7 LC – představení

GHOST AMR 7 LC - pøedstaveníMáme tu jednu žhavou dodávku – cestovatele v čase. Do ČR před pár dny dorazil (z budoucnosti) první kousek modelu GHOST AMR 7 LC, tedy stroj z kolekce 2015. Již zítra bychom si jej měli převzít v pražské prodejně MojeKolo.cz a potrápit tohoto karbonového šviháka v okolí Prahy (nejen) na našich lokálních trailech.

Aby bylo jasné, s kým máme tu čest

Poslední dvě písmena v názvu „LC“ representují označení Light Carbon, přičemž právě toto označení nahradí v modelové kolekci Ghost řadu Lector. Ghost AMR 7 LC proto patří mezi absolutní elitu v dané třídě, jelikož nad ním se ční již jen model AMR 10 LC a jeho obdoba doplněná o elektronicky řízené odpružení E:i Shock (AMR 10 LC E:i).

Tento model je de facto jedním z mála přímých pokračovatelů slavné a úspěšné řady AMR, která se dnes poněkud smrskla, či lépe řečeno transformovala do modelů Riot, Kato a Cagua.

GHOST-AMR-7-LC-1

Současná, či lépe řečeno budoucí rodina strojů Ghost AMR bude sestávat jak z třech již zmíněných strojů AMR LC, což jsou sportovní fully s 29“ koly a zdvihem 110(100)/100 mm (P/Z), vedle nichž bude k dispozici výrazně větším počtem modelů zastoupená verze AMR LT (Long Travel) se zdvihy 120/110 mm.

Každopádně model AMR 7 LC, již zmíněný nástupce špičkového Lectoru, stojí na základě vylepšeného karbonového rámu, respektive kombinaci uhlíkového předního trojúhelníku a hliníkové zadní stavby.

Katalog GHOST o této řadě kol říká:
AMR – Náš hit už několik let! Název jako ztělesnění univerzálního modelu a zároveň plně odpružené alternativy pro náš profesionální XC tým. Se systémem E:i Shock a lehkým karbonovým rámem se ideálně hodí pro víkendový maraton i večerní vyjížďku do terénu.

Prozatím se pokochejte obrázky, již po víkendu bychom pro vás měli mít první dojmy z praktického nasazení!

Více informací na webu
www.ghost-bikes.com
Dostupnost a cenu (77 999 Kč) si ověřte na e-shopu
www.mojekolo.cz
MojeKolo

GHOST-AMR-7-LC-2

GHOST AMR 7 LC - pøedstavení