reklama

reklama

Registrace na UL-LET 2014 spuštěna

UL-LET 2014Do 21. června je sice ještě docela daleko, přesto se vyplatí si ještě jednou připomenout toto datum v souvislosti s ústeckou akcí UL-LET 2014 a aktuálně spuštěnou on-line registrací do závodů DH UL-LET a XC Eliminátor. Neváhejte, kapacita je omezena a místa rychle mizí!

Tisková zpráva
Stejně jako ročníky předešlé se rideři do závodů, v rámci akce UL-LET 2014, konané 21.6. v letním kině v Ústí nad Labem, registrují elektronicky. Letošní novinkou je, že NEBUDE možná prezentace na místě! Jezdci se mohou přihlašovat do disciplín DH UL-LET (kategorie Open a Ženy) a XC Eliminátor (pouze Open).

Vzhledem k loňskému velkému zájmu a omezené kapacitě je podmínkou úhrada startovného do týdne po vyplnění elektronické registrace. Organizátoři tak chtějí předejít především „mrtvým duším“, kterých loni byla celá čtvrtina, tedy více jak 30 jezdců bylo registrováno a na závody nakonec nepřijeli.
UL-LET 2014

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

„Loni jsme týden před akcí museli další zájemce odmítat, letos se chceme v reálu co nejvíce přiblížit limitu akce,“ prozradil motivy změny za team organizátorů Vítězslav „Stráňa“ Stránský.

Další výhoda bude v rychlejším odbavení jezdců, kteří si pouze vyzvednou číslo a půjdou trénovat. „Pokud se někdo během následujících týdnů zraní a pošle nám informaci o nemožnosti závodit, startovné mu samozřejmě pošleme zpět,“ informoval dále o novinkách pořadatel akce. Na DH je limit stanoven na 120 jezdců, 5 čísel si organizátor ponechal na divoké karty pro pozvané jezdce.

Od nedělní půlnoci se hlásí první střelci, za první den bylo vyčerpáno 10% z celkové kapacity, proto kdo zaváhá, nejede!

On-line formulář s propozicemi závodu najdeš na webu www.ul-let.cz/prihlaska/

Více o závodu v již dříve publikované pozvánce na UL-LET 2014

Sleduj dál:
www.ul-let.cz
www.facebook.com/pages/UL-LET/