reklama

reklama

Sponser Sport Food pro pořadatele cyklistických závodů

SponserPro značku Sponser Sport Food jsou, stejně jako pro závodníky, důležité výsledky. Čím blíže vrcholu, tím lépe. A protože loňský rok byl pro Sponser, zejména díky cyklistům a pořadatelům cyklistických závodů, velmi úspěšný, chtěli by se jim odvděčit.

*Tisková zpráva – Sponser
Naše výrobky jste mohli loni potkat třeba na Berounském cyklomaratonu nebo ti z Vás, kteří si vedle kola také rádi zaběhají a zaplavou, tak na MČR v triatlonu IRONMANIAC v Teplicích. Na těchto a dalších místech jste měli možnost poznat kvalitu našich výrobků a vyzkoušet si jejich pozitivní vliv na váš výkon

Pro letošní rok 2012 bychom se chtěli rozjet mezi vás daleko víc a tak jsme pro pořadatele připravili jedinečnou možnost získat stravování pro závodníky skoro nebo úplně za hubičku. A proč? Protože si myslíme, že závodníci chtějí pro sebe to nejlepší, aby mohli vydat to nejlepší ze sebe!
Sponser

Proto přicházíme s touto VÝZVOU:

Pořádáte cyklistický závod? Nemáte ještě partnera pro stravování? A chcete? Není nic jednoduššího než poslat email na kontakt michal.hnatuk@cleverbee.com a vše další již vyřešíme obratem.

Máte-li zájem o spolupráci s námi, uveďte prosím do vaší zprávy tyto základní údaje:

  • Jméno závodu
  • Datum a místo konání
  • Kolik jste měli loni závodníků a kolik závodníků předpokládáte pro rok 2012
  • Jakou trať plánujete a kolik na ní bude stravovacích zastávek
  • Kolik jste zatím plánovali investovat do občerstvení závodníků

Sponser

Během několika málo dní po obdržení emailu se s vámi spojíme a domluvíme možnosti, jak si navzájem vyjít vstříc.

A pokud jste závodníkem a víte o závodě, na kterém byste nás chtěli vidět, vzkažte to pořadateli a pošlete mu link na tento článek.

Spoustu sil do nové sezóny přeje Sponser tým ČR
Sponser