reklama

reklama

Pondělní Videonálož BnR #19_2018

Máme tu další prodloužený víkend, který využívám aktivně a trávím jej na cestách se svou rodinou. Dnes tedy budu opět výrazně stručnější než jindy, abych u počítače netrávil zbytečně moc času, ale abych vás zároveň neochudil o naši pravidelnou dávku videí, na níž je již řada z vás, jak se občas doslechnu, skoro závislých.

On je to vlastně slušný paradox. Když jsem býval ještě řadový zaměstnanec, byl jsem zatraceně rád za každý svátek, za každý den volna, kdy člověk nemusel do „klasické rachoty“. Ale to už je docela dávno. Nyní, jako OSVČ (osoba samostatně výdělečně činná) se s každým dalším státním svátkem skoro až rozčiluju nad tím, že mi tyto „výmysly“ berou čas na práci.

Není to o tom, že bych nerad trávil čas se svojí rodinou, to v žádném případě, spíš mi na tom vadí, že si to volno člověk nemůže naplánovat podle sebe, že to prostě někdo určil a všichni to musí respektovat. Ale co, až v září nastoupí synáček do školy, to bude teprve svátků, volníček, ředitelských dní, prázdnin atd. :-O

Ale jasné, státní svátek je státní svátek, o tom se nediskutuje! To jen já jsem takový notorický individualista, který z principu neslaví Vánoce, ale raději vítá Slunovrat a tak podobně. S trochou nadsázky, samozřejmě…

www.instagram.com/bikeandride.cz

Každopádně přes tyto svátky se snažím trochu pracovat, v sobotu jsem třeba do světa pouštěl rozhovor s Jirkou Fikejzem, který při své první účasti na závodech eBiků bral hnedle první flek! Tedy vyhrál Bosch eMTB Challenge. Zároveň se snažím připravit si několik větších článků/témat na zbytek tohoto týdne, něco ze svého šuplíku, něco od kolegů, které ale složím dohromady a hodím na web až na to budu mít potřebný klid a prostor v rámci běžného pracovního dne! Slabých třech pracovních dní, co mi tento týden zbudou…

Tak si užijte následující videa a také zítřejší státní svátek, který má jistě zásadní celospolečenský význam, jelikož 8. května 1945 byla podepsána úplná a bezpodmínečná kapitulace Německa, díky čemuž se tento den považuje za konec druhé světové války. Na to bychom rozhodně neměli zapomenout!!!

www.instagram.com/bikeandride.cz

G A L L E R Y

Featuring Brandon Semenuk a jeho přátelé se rozhodně umí bavit!

DEITY: Knuckleduster with Sam Blenkinsop

Luxusní fotogalerie: www.pinkbike.com

Night Riding Under The Full Moon

Fearless Shredding by 15 Year Old Ripper

LOAM PARADISE – Eliott Lapôtre

Trail Blaze 2 – Hellsend

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE**

GHOST SLAMR X HybRide – Press Camp

Připomínka prezentace elektrické novinky GHOST SLAMR X HybRide, o níž si ještě povíme více v části věnované jízdním dojmům a zážitkům. Zatím se podívejte, co vše jsme s těmito stroji zažili první den v rámci společných vyjížděk (v šuplíku mám ještě pár záběrů ze své individuální vyjížďky a z jednoho luxusního eBike trailu absolvovaného druhý den před cestou domů)!

Gravel bike: Sjel jsem černý trail na kole s beranama

Také mě to napadlo, jen jsem s sebou v Jedovnici neměl svůj Gravel!

**BONUS**

Ukaž Káru – Leoš Mareš a jeho Trabant

Fabio Wibmer – Fabiolous Escape 2 – bonusové materiály!

Snímkem Fabiolous Escape 2 posunul Fabio Wibmer opět o kus dál pár bikových limitů! Skočil si z vrtulníku, vyšvihl nejdelší skok, jaký kdo kdy doletěl na horském kole (43 m) a vůbec u toho vymyslel hromadu parádiček. Zde jsou dva bonusové materiály k videu, jenž jsme do Videonálože zařadili minulý týden.