reklama

reklama

Aspire novým distributorem značek koncernu SRAM

SRAM-logoTato zpráva vás možná nechá zcela chladnými, na druhé straně je právě toto důkaz, že se někdy mohou pohnout i zdánlivě nedotknutelné skály našeho byznysu. Pro nás v BikeAndRide.cz to znamená, že naše dobré vztahy s evropským zastoupením koncernu SRAM se nyní přenesou i do naší domoviny, jelikož Aspire je naším dlouhodobým partnerem.

Krom jiného to znamená, že bychom se v blízké budoucnosti mohli snáze dostat k testům nových produktů jako je třeba nedávno představená rodina XC brzd SRAM Level, nebo sady SRAM NX.

Více v oficiální tiskové zprávě:

S velkou radostí vám chceme oznámit, že ASPIRE SPORTS se ode dnešního dne stává oficiálním distributorem značek koncernu SRAM (SRAM, Rock Shox, Avid, Truvativ a Zipp) pro Českou a Slovenskou republiku.

Velmi si považujeme toho, že jsme byli osloveni těmito značkami ke spolupráci. Koncern SRAM patří jistě mezi 3 až 5 nejdůležitějších firem v celém cyklo odvětví a patří mezi největší inovátory. Jeho základní filozofií je snaha o uskutečnění zcela nových věcí, které si doposud nikdo nedokázal představit. Stejně tak jedno z našich kréd je: „Co si nedokážeš představit, to se nestane.“

Hodnoty, pozice a přístupy nás jako ASPIRE SPORTS a SRAM jsou tak velmi podobné.

Věříme, že obrovská produktová, marketingová a provozní síla koncernu SRAM společně s naším obchodním přispěním povede k výraznému vylepšení pozice SRAM na českém a slovenském trhu.

Produktové portfolio firmy ASPIRE SPORTS se tak stává jedním z nejkvalitnějších na trhu. Jména značek hovoří za vše: Cannondale, GT, SRAM, RockShox, Maxxis, Uvex, Truvativ, Zipp, CST, Sugoi, Motorex, Osprey, Mongoose, Schwinn, Avid, Thule, Fabric.