reklama

reklama

Pondělní videonálož (40 – 15 :) *zas jednou v úterý

ZAM #4 - Sardinie (Richard Gasperotti - Gaspi)Vzhledem k tomu, že byl včera státní svátek, je snad pochopitelné, že se tradiční pondělní videorubrika o den posunula. Nicméně svou tradici bourat rozhodně nehodláme, tedy ani já, ani můj dvorní dodavatel bikových videí Los Tomanos. Proto nažhavte své přístroje, jde se na věc. (úvodní foto – Adam Maršál / ZAM 4 Sardinie)

Tento týden na BikeAndRide.cz

Začalo se mi samotnému líbit sepisovat vždy na začátku týdne takto veřejně, co se zhruba plánuje na aktuální týden za články a témata. Obvykle sice ne všechno vyjde, i tak je myslím přínosné mít představu, co vše se na vás chystá a na čem pracujeme.

Za sebe jsem rád, že se mi minulý týden podařilo dodělat poslední dva velké prázdninové resty v podobě testů Rocky Mountain Thunderbolt a Santa Cruz 5010. Co jsem nestihl byl sumář novinek dovozce Aspire, stejně jako zbytek fotek z Eurobiku, které už vezmeme jen telegraficky. Krom toho se mi konečně otevírá prostor vrhnout se zvesela do dalších testů, kterých bude pořádná kupa.

Aktuálně máme na hraní slíbené stroje RB Bandit (skoro finální prototyp – praktické představení), Specialized S-Works Camber 29 (novinka 2016), Giant Trance 27,5 nebo GT Grade Carbon. A kratší sklouznutí nás čeká též na Specialized Demo 8 S-Works! No vozit se bude rozhodně na čem.

Co se týká aktuálního obsahu: Dnes mám na programu doklepnout reporty ze Špičáku (Andrea Drengubáková) a z Rychlebského Endura (Mikuláš Hapka). Později se snad dostane i na to Aspire, Eurobike, první dojmy s RB Bandit a víc toho asi nestihnu. Tak příjemné pokoukání a záživné čtení 😉

reklama
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Coastal Cruising – Dunkerton and Vanderham at Coast Gravity Park
Tohle je prostě trochu jiný svět… Když žijete v Kanadě a máte čas, prostor a peníze, může se stát, že se z vaší partičky nadšených bikerů časem stane uznávaná parta kopáčů trailů. Tak tomu alespoň bylo v případě Coast Gravity Crew, kde je hlavní postavou Dylan Dunkerton, kterého přijel navštívit Thomas Vanderham.

Více na: www.pinkbike.com

ZAM 4 Sardinia
Čtvrtý díl bikerského cestovatelského seriálu Richarda Gasperottiho „Gaspiho“ ZAM 4 – Sardinia jsme již dávali na web, tedy samotný příběh podpořený hromadou fotek. O víkendu šlo do světa také video, které vám nyní předkládáme ku zhlédnutí.

Rookie
Když cestovat, tak v pořádných horách. Toto je záznam cesty vedoucí přes Švýcarské Alpy. Hmmmm, prostě pohádková země!

Extreme Enduro Trial – La Provence | BONJOUR! | Ep3
Zas jedno těžce demotivační video, které by mohlo mít podtitulek „Takhle nikdy jezdit nebudu!“ Ale co, kouká se na to hezky.

Red Bull Hardline 2015
Tohle je zase něco šíleného… Kdo o Red Bull Hardline ještě neslyšel, pak vězte, že se jedná o zatím nejtěžší a technicky nejnáročnější DH závod jaký kdo kdy zorganizoval. A kdo za ním stojí? Skvělý jezdec a nadšený stavitel Dan Atherton!

Více na: www.redbull.com

Flow trails Lipová Lázně
A na závěr jedno domácí dílko, praktické představení nové bikové destinace u nás – Flow trails Lipová Lázně. V titulcích na konci jsou zmíněni jako jezdci a stavitelé Ondra Hoigr a Míra Kopecký, pokud se ale nepletu, tak je pod tímto dílem podepsán též Pavel Horník a jeho Rychlebská parta. Zkrátka a dobře nový menší Super Flow krásně na dosah hlavní silnice vedoucí z Jeseníku směr Hanušovice.