reklama

reklama

For Bikes 2024 – Fotogalerie #2 (Foto: Štěpán Hájíček)

Předpokládám, že se, vzhledem k včerejšímu článku a fotogalerii od Ondry Kinkora, nemá smysl znovu vracet k tomu, jak vypadal nebo nevypadal letošní ročník veletrhu For Bikes? Vše podstatné bylo řečeno již včera, proto dnes přidejme jen lehčí bonus v podobě mých vlastních fotek.

V předchozím článku bylo zmíněno i to, že jsem se letos stihl zajít podívat na For Bikes 2024 pouze na chvíli, a to až v neděli odpoledne, kdy už se veletržní haly postupně vyprazdňovaly, až jsem se „prokecal“ do chvíle, kdy se začalo vše postupně balit. Veletrh jako takový jsem si i tak prošel celý, na delší čas jsem se ale zastavil jen u pár stánků, kde jsem posbíral nějaký materiál, nápady na testy a další podněty.

Níže je tedy můj osobní, už hodně „seškrtaný“ výběr toho, co mě na For Bikes 2024 zaujalo a co by se mohlo případně v tomto roce objevit v testu na BikeAndRide.cz

Text a foto: Štěpán Hájíček

reklama




Jestli bych měl v roce 2024 zkusit alespoň jedno další kolo Orbea, přál bych si, aby to byl model Wild (v trochu vyšší specifikaci, prosím)
Orbea Occam – Pro rok 2024 budou dostupné dvě varianty (Occam SL a Occam LT) s trochu jiným rámem. Ale i tento kousek je krásný!

reklama