reklama

reklama

Vojta Bláha nově obléká… Horsefeathers! | Představení

Jeden z nejtalentovanějších mladých enduro jezdců u nás, který již od svých juniorských let ukazuje, že patří mezi absolutní špičku v této disciplíně, a to nejen u nás, ale také ve světě… Zároveň mistr republiky v enduru z roku 2022, kterým není nikdo jiný než Vojta Bláha, letos nově oblékne… Hadříky značky Horsefeathers!

(redakčně upravená tisková zpráva)

Při této příležitosti jsme byli požádáni, abychom tuto radostnou novinu sdíleli s vámi, našimi čtenáři a „obšťastnili“ vás při té příležitosti pár fotkami z teplých krajin, kam Vojta rád přes zimu létá v rámci své předsezónní přípravy a kde také natočil jeden čerstvý a patřičně svižný edit jako oslavu spojení svého jména se značkou Horsefeathers.

quotation-BnR

„S velkou radostí bychom vám všem rádi představili nového teamového jezdce Horsefeathers – Vojtu Bláhu! Vojta nejenže patří k těm nejlepším riderům u nás, zároveň je šikovný a aktivní na sociálních sítích, proto se můžeme těšit nejen na skvělé závodní výsledky, ale také na zajímavý content ze závodů, z tréninku i běžného života.“

Vítáme tě v HF crew, Vojto!

reklama