reklama

reklama

SPOKE Testday 2023 – vyzkoušej si kola Giant, Haibike, Santa Cruz a Superior!

Cyklistická speciálka SPOKE.CZ nabízí možnost vyzkoušet si v sobotu 23. 9. 2023 řadu zajímavých kol domácích i zahraničních značek (Giant, Haibike, Santa Cruz a Superior). Registruj se dopředu na tuto akci a budeš mít možnost absolvovat až dvě dvouhodinové testovací vyjížďky.

SPOKE.cz je nyní oficiálním prodejcem kol Santa Cruz a Cervélo pro Plzeňský kraj, nejen proto si tento obchod připravil akci nazvanou SPOKE Testday 2023, která se bude konat v okolí prodejny v Třemošné, na severním okraji Plzně.

Na SPOKE Testday 2023 si budeš moct vyzkoušet kola od v úvodu jmenovaných značek (Giant, Haibike, Santa Cruz, Superior) na různých typech terénu, a to při společné vyjížďce, kterou budou provázet zkušení cyklističtí nadšenci.

Rezervace je otevřená pouze do pondělí 18. 9. do půlnoci a nebude bez ní možné kolo otestovat! Více na: www.spoke.cz/testday

SPOKE Testday 2023

reklama

Co můžeš očekávat na SPOKE Testday 2023

  • 40 kol a elektrokol značek Giant, Haibike, Santa Cruz a Superior pro testování
  • testované kolo kompletně nastavené a připravené
  • 3 dvouhodinové sloty pro společnou vyjížďku
  • vyjížďka bude organizována pod vedením zkušených průvodců po lokálních trailech
  • možnost rezervovat až dva sloty

Všichni účastníci budou mít možnost poměřit své dovednosti na trenažeru pro manual, tedy jízdu po zadním kole. Tři nejlepší vyhrají luxusní messenger batoh XLC v hodnotě 2 200 Kč.

Pokud máš dotazy, neváhej se na SPOKE obrátit