reklama

reklama

Netopýr Bikefest Vol. 10 (2. 9. 2023) | Pozvánka

Tým Netopýr Bike Festu vás zve na 10. ročník věhlasných závodů a taky na skvělou narozeninovou after party. Legendární bajkový festival slaví letos 10 let své existence a vy byste u toho rozhodně neměli chybět!

(oficiální pozvánka / foto: @bob_mange alias Pavel Tichý)

Těšit se můžete na tradiční Netopýr Bikefest, tak jak ho znáte a užíváte si ho společně s organizátory na maximum už nějaký ten pátek… Tedy sobotu 😁

Letos se do příprav organizátoři opět pustili naplno, a proto se můžete těšit na parádní program i novinky v areálu. Sobotní den odpálíme již tradičně hlavním závodem v DHáčku, jehož trať se, díky přírodním vlivům, mění doslova před očima. Každoročně se proto, ještě před jejím zdoláním, opotí nejeden závodník!

Nutno podotknout, že druhé kolo, do kterého postupuje 20 nejrychlejší borců z kategorie MUŽI, není o nic jednodušší. Ženy a Junioři jsou ušetřeni tohoto pekla a vychutnají si pouze nástrahy a strasti první trati.

reklama

Dále vás během dne čeká skok do Airu a průlet nad parkem. U obou disciplín hodnotíme styl a nejlepší trik, u airu pak navíc nejlepší polet a v jumpjamu toho, kdo dá nejlepšího whipa. Hodnotný pohár čeká i na borce za nejlepší či největší crash!

Chybět nemohou ani dětské závody na pumptracku, akční okénko ve finále zakončí divácky velmi atraktivní Dual Speed & Drink. V čem tkví jeho kouzlo si domyslí každý bezpochyby sám. Divácky je velmi oblíbená nejen samotná disciplína, ale už jen její kvalifikace. Proč tomu tak je, to se přijďte přesvědčit na vlastní oči!

Večer s netopýrem!

Nebyl by to Netopýr Bikefest, aby si pro vás organizátoři nepřipravili i nějakou večerní fajnovku k poslechu a tanci. A jelikož se letos slaví kulaté výročí, byly osloveny přední české kapely. Letos se proto na pódiu v proslulém bazénu představí formace DONNIE DARKO a vzápětí po nich VYPSANÁ FIXA. Párty končí až posledním dj’s setem v podání DJ SAVIERA.

Ať už se chystáte přijet zdolat skalku, zaskákat si, poslechnout si dobrou muziku, pokalit anebo si prostě jen užít konec prázdnin, tuhle akci musíte mít rozhodně tučným písmem zapsanou ve svém kalendáři. Těšíme se na vás 2. 9. 2023 v Netopýr Bike parku v Malých Kyšicích na Poteplí.

Online registrace do DH závodu je již naplněna, lze se přihlásit pouze na místě a to tak, že budeš mít štěstí, zbývá pouhých 10 posledních míst.

Pro více info koukněte na náš FB/Netopýr Bike nebo na FB událost