reklama

reklama

Aprílové vtípky 2023!

První duben, tedy „Apríl“, byl tuto sobotu! Snad se vám podařilo vymyslet na své přátele nějaký podařený vtípek a snad jste na nic záludného neskočili! 1. dubna se tradičně snaží o různé vtipné nápady i řada cyklistických firem. Někdy jsou tyto nápady tak věrohodně vymyšlené, podané a přednesené, že by je člověk spolkl i s navijákem!

Osobně jsem letos nic až tak zásadně propracovaného nezaznamenal, i když jak se to vezme. Když jsem třeba zahlédl video představující oválné zadní kolo od NOBL Wheels, malou chvíli jsem přemýšlel, zda to myslí vážně? A pak jsem se podíval na datum! Každopádně tady je pár zajímavých vtípků, které o tomto víkendu proběhly světem bikového internetu:

NOBL Oval 45

Věčná otázka zní: 29“, nebo 27,5“? Co kdybyste mohli mít obojí v jednom? Když už máme oválné převodníky, proč nevyužít výhod oválného zadního kola? Jen si představte, jak skvěle bude pracovat v náročnějším terénu, jak se bude skvěle převalovat přes nerovnosti! Ovál vzadu prostě dává smysl!

Více info: noblwheels.com/..oval

reklama

Shimano EP8 Fitness Simulator™

Nemáte čas na sport, nebo nemáte pro samý sport čas na nic jiného? Přátele, kulturu, běžný život? Potom byste měli vyzkoušet Shimano EP8 Fitness Simulator™ usazený v nitru stroje Evil Epocalypse a jako bonus dostanete pomůcku pro snazší a jistější asistenci vašim přátelům při jízdě do kopce – Evil Friend Pusher™!

DEVIATE – The Nessie

Značka DEVIATE (naše testy) uvádí NESSIE! Next Evolution in Single System Internal to External cable management – NESSIE! Obtěžují vás kabely a bovdeny na rámu, nelíbí se vám příliš složitá řešení vstupu přímo do hlavového složení? Vyzkoušejte novinku DEVIATE NESSIE!

Více info: deviatecycles.com/nessie

Deviate NESSIE

Juice Lubes MTB lubrikant!

Společnost Juice Lubes oznámila, že vstupuje (doslova i obrazně) na nové a neprobádané území a uvádí na trh Rider Juice – lubrikant pro milovníky horských kol. Stejně jako ostatní produkty této řady byl i Rider Juice navržen pro optimální výkon, tentokrát však spíše v ložnici než na stezkách. Vedoucí inženýr projektu Dr. Deep Heat k tomu říká následující:

quotation-BnR

„Stále hledáme nové mezery na trhu, které bychom mohli prozkoumat a zaplnit. Ten správný okamžik nastal, když jsme se rozhodli zaměřit se na jezdce a ne na jeho kolo. Jak všichni víme, bikeři jsou přirozeně elitním kolektivem a mají své vlastní a mnohdy dost jedinečné požadavky. My si přitom uvědomili, že se to týká nejen sportu, ale i jejich ložnic!“

„Přenesli jsme proto naše zkušenosti získané za 12 let, kdy jsme dokázali snížit opotřebení a tření mezi mnoha pohyblivými částmi kola a aplikovali svoje odzkoušené postupy na nový produkt, který nazýváme Rider Juice. Záleží na tom, z jakého úhlu pohledu se na něj díváte – prodloužení servisních intervalů může, ale nemusí být dobrou věcí. Každopádně rozhodující je, že tento výrobek byl navržen s ohledem na všechny účastníky a jsme si jisti, že pomůže k dosažení fantastických zážitků po všech stránkách.“

Viz také: Instagram Juice Lubes

Nebo také…