reklama

reklama

Reece Wallace’s Dream Free Ride House (Video + Behind-the-Scenes)

Zhruba někdy před rokem se Reece Wallace rozhodl pro koupi domu s lákavě vyhlížejícím pozemkem o rozloze zhruba 5 akrů (Vancouver Island, Kanada), kde by mohl vzniknout nejen jeho nový domov, ale také sada skoků a překážek, aby mohl trénovat doma a nemusel nikam cestovat. Fakticky se stačí obléknout a skočit z terasy nebo ze střechy!

Naneštěstí vybraný pozemek byl plný všemožného harampádí, starých nepojízdných aut, různých domků a chatek, ale ani samotný dům nebyl zrovna v nejlepší kondici. Sám Reece k tomu říká, že mu zabralo dobrého půl roku, než všechno odstranil, vyklidil, odvezl na skládku nebo nechal zrecyklovat. Až poté mohla začít samotná rekonstrukce a postupná stavba jeho vysněného „plácku na hraní!“

Text: Štěpán Hájíček | Video: Liam Wallace & Calvin Huth | Foto: Liam Wallace

Reece Wallace – profil na webu: www.giant-bicycles.com

Reece Wallace a jeho unikátní GIANT Glory: www.pinkbike.com

quotation-BnR

„Nákup pozemku byla ta největší akce v mém dosavadním životě! V jednu chvíli jsem si myslel, že to nikdy neskončí, že to nikdy nedodělám! Dokonce jsem začal pomalu přemýšlet nad tím, jestli nevyužít nějaký Crowdfunding, abych to celé zvládl ufinancovat!

Reece Wallace

reklama

Behind-the-Scenes…

Původní video o tomto projektu, který si Reece Wallace naložil na svá bedra, je již delší čas venku, aktuálně k němu přibylo ještě druhé rozšířené pokračování „Behind-the-Scenes…“, kde se o celém tomto nápadu a jeho postupné realizaci dozvíme výrazně víc:

quotation-BnR

„Žonglovat s tolika míčky najednou – rekonstrukce domu, úprava pozemku, stavba překážek, trénink, práce na filmu, do toho i nějaká zranění – to byla neskutečná výzva! Jsem rád, že jsem to zvládl, ale už nikdy bych do toho nešel znovu!“ Reece Wallace