reklama

reklama

Zajímavé produkty na koloshop.cz (listopad 2022)

S půlkou listopadu se počasí přehouplo do své výrazně chladnější a pošmournější polohy, nebudeme si ale zoufat, že? Se správnou výbavou lze do akce vyrážet po celý rok, případně se lze chystat na budoucí sezónu přípravou výbavy, nebo alternativními sporty.

(komerční sdělení)

V přírodě je příjemně skoro vždy, proto vám možná přijdou vhod zimní tretry, které udrží vaše nohy v teple, stylové sportovní batohy třeba jen pro pěší výlety za poznáním, nebo případně parádní lyžařská zimní výbavička v unikátním retro stylu. Stačí mrknout na náš přehled zajímavých produktů na koloshop.cz!

Revel Rail

Nejen klasické značky, ale i kola menších, avšak neméně zajímavých výrobců najdete na koloshop.cz. Jedním z příkladů může být coloradská značka Revel Bikes, kterou si můžeme představit na příkladu modelu Revel Rail 29 XT v barvě Shred Velvet Cake

  • 29“ kola
  • karbonový rám
  • zdvihy – 160/155 mm
  • vidlice Fox Float 38 Factory Series 29
  • tlumič Fox Float X2 Factory Series
  • pohon a brzdy Shimano XT

Kola Revel na e-shopu: www.koloshop.cz

Zimní tretry

Až se zima zeptá, budete dostatečně připravení? Nechybí vám ve výbavě třeba kvalitní zimní tretry? V koloshopu je skladem řada novinek, které vás podrží i v silném mrazu! Vybírat můžete ze značek Lake, DMT, Shimano, Northwave a dalších.

Zimní tretry přehledně na: www.koloshop.cz

Batohy Salewa

Kvalitní zpracování, promyšlené detaily a líbivý design, to je Salewa. Nejlépe tyto vlastnosti reprezentují jejich batohy, které se hodí se do města i do přírody, na svačinu i na lezeckou výpravu!

Kompletní nabídku batohů Salewa najdete na: www.koloshop.cz

Dynafit Low Tech – výročí 40 let!

Nakonec jedna odbočka mimo cyklistiku, jelikož koloshop prodává také zimní výbavu. Navíc je to připomínka minulosti, jelikož značka Dynafit vzpomíná na své slavné momenty z 80. let!

Letos je tomu totiž přesně 40 let od vzniku pinového vázání, které změnilo skialpinismus! Dynafit vzal oslavu tohoto výročí vážně a představil limitovanou kolekci Dynafit Low Tech v originálním retro designu!

Celý příběh a detaily o této kolekci najdete na: www.koloshop.cz/../dynafit-slavi-40-let

Samotné výrobky Dynafit Low Tech: www.koloshop.cz