reklama

reklama

Netopýr Bike Fest VOL. 9 (3. 9. 2022) – Pozvánka

Pro všechny bajkery a bajkerky, všech věkových kategorií. Zveme vás na legendární Netopýr bike fest volume 9, který se uskuteční první zářijovou sobotu, tedy konkrétně 3. 9. 2022 v Malých Kyšicích na Poteplí.

(oficiální pozvánka / foto: Tomáš Král – Kraliqe)

Jako každý rok se můžete těšit na několik závodů. Tím hlavním je bezpochyby sjezd, jehož začátek každoročně vyškolí i ty nejlepší jezdce.

Oku lahodící struhadlo i skalka jsou atraktivní především pro diváky a řekněme, že jezdci na ně jen tak nezapomenou. Celý den se pak nese v duchu naprosté bajkové pohody a skvělé atmosféry.

Těšit se můžete na AirBag, Jump Jam a na své si letos přijdou i naše bajkerské naděje, pro které je zde závod na pumptracku i menší sjezd.

Konec závodního rejdění vyvrcholí duálkem neboli Dual Speed & Drinkem. V čem tkví jeho kouzlo si odvodí každý bezpochyby sám. Divácky velmi oblíbená nejen disciplína, ale i samotná kvalifikace.

reklama

Netopýr bike fest není jen o závodech, ale, jak už název napovídá, jedná se také o festival. Hudba tedy nesmí chybět! Letos se na hlavní Growmarket stagi v bývalém bazénu představí kapelky jako jsou Petrol Station, legendární Garage a highlightem večera bude Kapitán Demo!

Party končí až posledním dj’s setem. Kdy to bude, těžko říct. Netopýr bike fest je legendární bajkový festiválek, na kterém bys rozhodně neměl chybět.

Tak doraz 3. 9. 2022 do Netopýr bike parku v Malých Kyšicích na Poteplí a užij si konec léta v topu.

*Online registrace do DH závodu v kategorii muži je již naplněna, lze se proto přihlásit pouze na místě a to tak, že budeš mít štěstí, míst je pouze 5. Zbylé kategorie i závody jsou stále otevřeny. Jóó místo na tomhle závodě je potřeba si urvat s předstihem, jinak ostrouháš a na struhadle to nebude!

**Do DHáčka hledáme holky, ženy, dívky! Holky nebojte se, dáte to. Přihlaste se na mailu netopyrbike@gmail.com a pojďte to těm klukům natřít ve sjezdu. Čekáme jen na vás.

Pokud tě zajímá víc, tak hoď oko zde Facebook událost