reklama

reklama

Rocky Mountain Altitude Carbon 50 | Kdesi lesy… (video)

Kdo si létá (po lese), ten nezlobí! Já teď strávil luxusní víkend v sedle velice zajímavého stroje – Rocky Mountain Altitude Carbon 50 – postaveného na středních kolech (27,5″) a náramně si to užil. Dlouhé, často až nekonečné výstupy, ale o to luxusnější a delší sjezdy. Divoká příroda, husté, místy ale také slušně vykácené lesy…

Sranda, vlastě až když jsem měl toto kolo doma, tak jsem si všiml, že je na menších kolech (27,5″), ale rozhodně mi to nevadilo. Pro upřesnění, Rocky Mountain Altitude si můžete ve velikostech SM a MD vybrat na středních kolech, v rámci rozměrů MD, LG a XL pak na 29″! Majitel tohoto kola, Radim Paprstka z Bike Action, má zjevně radši menší průměr a já mu to nemůžu vyčítat!

Zatím jsem si nestihl pohrát se všemi možnostmi nastavení, neřešil jsem systém RIDE-9, ani možnost změny délky zadní stavby… Každopádně tak, jak bylo toto kolo připravené, mnou pak individuálně nastavené, mi neskutečně dobře padlo do ruky a já… Já jen jezdil a jezdil a jezdil!!! Pecka! 27,5″ mě baví, hodně baví! Proč jsem se nechal natlačit na devětadvacítky?

Dnes je zde jen tato malá ochutnávka, na plnohodnotném testu budu ještě intenzivně pracovat (hlavně v lese)!

Text, foto a video: Štěpán Hájíček

Rocky Mountain Altitue Carbon 50 – Bikes.com

reklama