reklama

reklama

Repete Verne na zcela nové sadě Campagnolo Ekar 1×13

Vizuální propojení v symbolických rovinách. I tak lze chápat podobu kola Repete Verne, které vzniklo v souvislosti s uvedením novinky italského výrobce Campagnolo – historicky první gravel sadou Ekar s jednopřevodníkem a konceptem 1×13!

Text a foto: R E P E T E cycles (tisková zpráva)

Český výrobce kol Repete (naše reportáž z výroby – listopad 2019) dostal možnost tuto sadu vyzkoušet s předstihem a prověřit ji na českých stezkách. Právě ikonické značení stezek je vodítkem k podobě tohoto jedinečného kola.

Za vizuální podobou rámu stojí grafik Martin Kolerus, přičemž grafické elementy vycházejí z unikátního českého turistického značení v podobě zapojení trikolor obou zemí (Česko a Itálie).

Zelená šipka jako solitér odsazený od zbylých prvků směřuje ke středu s převodníkem a strhává pozornost na zásadní komponenty kola. Bílá podkladová barva jde záměrně proti konvenci „splynutí s přírodou” a zastává formu čistého plátna připraveného pro vizuální záznam různorodého terénu v jakýchkoliv podmínkách.

Grafický prvek v horní části hlavové trubky vychází z historie značky Campagnolo, konkrétně ze dvou symbolů, a to velkého písmene C a hvězdice. Přejaté elementy nesou původní barevnost a s použitím korporátního písma Topol se obě značky, Repete a Campagnolo, propojují v nerušený celek.

Stránky značky Repete — www.repete.cc
Ceník nových konfigurací se sadou Campagnolo Ekar 1×13 — odkaz zde.

Repete Verne (speciální edice českých turistických značek)

Rámový set: 74 000 Kč (rám + vidlice Columbus Futura Gravel)
Kompletní kolo (konfigurace na fotkách): 172 000 Kč