reklama

reklama

Pivot Trail 429 – Enduro Build | Představení limitované edice

Vzít všestranné sportovní kolo a doplnit jej drsnější výbavou a tím daný model posunout o půl či celou kategorii výš, to se dělá běžně, tak proč by si s podobným tématem nemohl pohrát také Pivot? Na paškál si přitom vzal model Trail 429, který jsem v jeho originální podobě před časem testoval!

Chris Cocalis a jeho lidé tak de facto vyslyšeli přání lidu a sami se zamysleli nad tím, jak jejich zákazníci, jejich prodejci a vlastně i oni sami ladí model Trail 429! Na základě těchto zkušeností pak představili aktuální limitovanou edici s jasným označením – Pivot TRAIL 429 ENDURO BUILD!

Pivot Trail 429 - Enduro Build - limited edition

(tisková zpráva | překlad Štěpán Hájíček | foto: Pivot Cycles)

Limitovaná edice Enduro Build propůjčí modelu Trail 429 dostatečný apetit pro náročné a technické traily, přitom ale nepohřbí jeho legendární výjezdové dovednosti!

Pivot nyní představuje novou limitovanou sérii modelu Trail 429 Enduro Build, tedy speciál, který reflektuje řadu osobních úprav zákazníků, ale i zaměstnanců Pivotu, které rozvíjí potenciál tohoto modelu.

Pivot Trail 429 Enduro Build – Taylor Lideen
Pivot Trail 429 Enduro Build – Taylor Lideen

Hlavními taháky této speciální stavby jsou vidlice Fox Factory 36 se 140 mm zdvihu, odsazením 44 mm a tlumením GRIP2 v luxusní barvě Team Orange, inovovaný tlumič Fox Factory DPX2 specificky laděný dle přání značky Pivot, sedlovka Fox Transfer s povrchovou úpravou Kashima, duté kliky Shimano XT nebo 34 mm široké ráfky Reynolds Enduro Carbon 29er s obutím Maxxis Minion DHF a DHR II.

„Dobře víme, nakolik agresivně lze jezdit na modelech Pivot Trail 429,“ říká prezident a CEO společnosti Pivot Cycles, Chris Cocalis. „Tato, v podstatě rozšířená zakázková stavba, je příležitostí pro zákazníky, aby pochopili a poznali, jak mnoho z nás (nejen) v Pivotu jezdí na modelu Trail 429, když jej proháníme po technických stezkách v okolí South Mountain Parku.“

Lidé v Pivotu jsou zároveň nadšeni z toho, že do rodové linie Pivot Trail 429 mohou pro rok 2020 zařadit nový lak – Battleship Grey – přičemž všechny varianty modelu Trail 429, včetně dnes představené speciální kolekce, budou dostupné i v tomto odstínu.

*Doplnění

Limitovaná edice Pivot Trail 429 Enduro Build bude dostupná u všech dealerů značky Pivot ve třech barevných variantách – „Steel Blue“, nově „Battleship Grey“ a „Crimson“. Oficiální cena v USA je $7,599. Lak pojmenovaný Battleship Grey bude nově dostupný také u všech ostatních variant modelu Pivot Trail 429.

Více informací o novince Pivot Trail 429 Enduro Build najdete na webu:  www.pivotcycles.com, dostupnost v ČR si prověřte u českého zástupce protocycles.cz/../pivot

Pivot Trail 429 – výchozí parametry

Kola: 29“
Zdvih rámu: 120 mm (DW-Link)
Vidlice: 130 mm, odsazení 51 mm
Tlumič: Fox Factory Float DPS

Test BikeAndRide.cz standardní verze Pivotu Trail 429