reklama

reklama

Česká Enduro Série 2019 – Vyhlášení celkových výsledků

Nejen zasvěcení, ale i všichni ti, kdož sledují sociální sítě naše nebo svých oblíbených domácích závodníků a závodnic jistě postřehli, že se včera večer odehrálo tradiční vyhlášení celkových vítězů letošní České Enduro Serie, tedy ročníku 2019.

Role moderátora a průvodce večera se tradičně ujal Michal Berka, Kamil Tatarkovič, Tomáš Hykl a další „nosiči“ pak poctivě běhali sem a tam a předávali všem oceněným jejich po právu zasloužené plakety, medaile, stejně jako věcné ceny od sponzorů tohoto seriálu, který právě touto akcí završil svůj již sedmý ročník.

Samotný průběh slavnostního večera, který se již podruhé odehrál v prostorách restaurace L’Osteria na Národní třídě v Praze, snad není třeba blíže popisovat. Prostě jsme se bavili, družili, popíjeli a smáli… Někdo více, někdo méně, někdo krátce, někdo až do nočních hodin, jak se sluší a patří při takovéto slavnostní události.

Celkové výsledky bych také, s vaším dovolením, vynechal, respektive vás nasměřoval na web enduroserie.cz/../vysledky, kde si můžete rozkliknout jednotlivé kategorie, které vás zajímají. Každopádně náhled výsledků tří hlavních kategorií jsem přidal do fotogalerie. Ostatní vykoukáte z fotek, kdy další sadu od ostatních fotografů přítomných na akci najdete na facebooku České Enduro Serie.

reklama

PS: V průběhu večera bylo slíbeno, že se již brzy dočkáme zveřejnění kalendáře závodů domácí Enduro Serie pro rok 2020, tak sleduje výše vložené odkazy, zejména facebook, kde budou tyto informace nejspíš jako prví. Po jejich zveřejnění je i my zařadíme do našeho kalendáře (nejen) Enduro závodů pro rok 2020, který pak konečně pustíme naplno ven.

Hezký relax po sezóně všem závodníkům i jejich doprovodu, v roce 2020 se pak snad osobně potkáme na pár závodech, jelikož jsem si dal předsevzetí, že toho příští rok objedu víc než letos!!! 🤞🏻🤘🏻

Text a foto: Štěpán Hájíček