reklama

reklama

Electra Café Moto GO! | Teď už chybí jen řidičák! (tech news)

Dnes dopoledne byl v pražské prodejně Mojekolo.cz (Praha Záběhlice) fyzicky představen jeden z unikátních strojů Electra z limitované edice Café Moto GO! Dohromady by mělo vzniknout 600 exemplářů tohoto cruiseru, přičemž pro Evropu je vyhrazeno 200 kousků a v ČR se aktuálně nachází tři kola.

(tisková zpráva)
Vyraz s přáteli na pokec. Vyhni se ranní špičce a jeď do práce na kole. Unikátní pánské elektrokolo Electra Café Moto GO! s extra silným, ale zároveň tichým motorem Bosch Performance Line + (250 W) tě vyveze na kamkoli si budeš přát.

 
 

Integrovaná baterie Bosch PowerTube (500 Wh) je schovaná v rámu a výrobce slibuje dojezd až 130 km. O dokonalé pohodlí za jízdy se stará patentovaná technologie Flat Foot a komfortní sedlo Brooks. Díky přehlednému displeji Bosch Purion budeš vždy vědět, na čem jsi. Pro prvotřídní bezpečnost je vpředu i vzadu integrované velké světlo a spolehlivé hydraulické kotoučové brzdy Hayes.

Městské elektrokolo Electra Café Moto Go! vyhrálo 1. místo v anketě Kolo roku 2019 v kategorii Krosová a městská elektrokola.

Více o tomto výjimečném stroji najdete na webu www.electra-bike.cz

reklama

Foto: Štěpán Hájíček / Electra