reklama

reklama

Pondělní Videonálož BnR #40_2017

Hluboce závidím všem, kteří aktuálně skončený prodloužený víkend měli možnost strávit, alespoň z části, v sedle kola. Babí léto se předvedlo v tom nejlepším možném světle, s parádními barvami podzimu a teplem nízko nad obzorem posazeného slunce. Škoda rýmičky a kašlíčku, škoda nerealizovaného plánu vyrazit na Rychlebky!

Jo, bylo by to krásné užívat si Rychlebské stezky v sedle nějakého vymazleného tesťáku a vířit svými koly na zem postupně se snášející listí. No nic, není každý den posvícení a než se na kole trápit zcela vyšťavený a riskovat, že se dráždivý kašel znovu promění v řezavou bolest v krku, bylo asi lepší užít si pohodu s rodinou, podívat se na vše alespoň z hřebenů Krkonoš a nechat třepotat barevného draka vysoko na modré obloze.

Chvíli zase žádné svátky!

Je celkem normální, že má člověk radost, když si může udělat uprostřed týdne volno díky některému z mnoha státních svátků. Mě ale státní svátky někdy až obtěžují, zejména, když na ně skoro zapomenu a pak zjistím, že práce, kterou jsem si na daný týden plánoval, bude muset doznat odkladu. Ale jinak to bylo fajn na pár dní vypnout a jak jsem zmínil v úvodu, užít si záchvěv babího léta.

Co jsme tedy minulý týden nestihli a co bychom rádi tento týden napravili? V první řadě bych rád ještě dnes dal dohromady další z reportů od Andrey Drengubákové, která nás tentokrát pozve do jednoho italského bikeparku. Dále hodlám využít zítřejšího propršeného dne a dokončit poslední čtvrtý díl našeho ohlédnutí za veletrhem Eurobike 2017 a pak se snad do konce týdne dostane i na samostatnou sekci o elektrokolech.

K tomu všemu zkusíme ještě přihodit nějaký ten produktový test, kterých mám v úkolníčku ještě pár k dokončení. Mezi tím vším si snad najdu čas i na svezení se venku, v rámci rekonvalescence po lehké „školkové virózce“ ideálně v sedle elektrického stroje Author Elevation+. Další plány probereme za týden!

Foto: www.instagram.com/bikeandride.cz

,zam6 Azerbaijan

Začněme trochu netradičně, jedním českým snímkem, a to hned v jeho plném formátu, který čítá slušných 15 minut. Gaspi a Marosana si před časem udělali výlet do Ázerbájdžánu, aby zde dali dohromady další díl Gaspiho putovního seriálu ,zam s pořadovým číslem 6! Mám ještě něco dodávat? Prostě zírejte na video a fotky pak hledejte na www.pinkbike.com

Tito and Friends Hit the Backcountry in Canada

Druhý v pořadí je hned další cestovatelský dokument, kde tentokrát hraje hlavní roli Tito Tomasi a řada jeho kamarádů, s nimiž postupně procestoval celou řadu famózních lokalit, jak jinak než v Kanadě!

Obsáhlé povídání, popis jednotlivých míst a i pár Titovo kreseb najdete opět na www.pinkbike.com

From Sawmills to Singletrack

S poznávacími videi rozhodně nekončíme. Zde je další příběh, který mapuje oblast Oakridge v Oregonu, na západním pobřeží USA. Zde se nachází jedna ospalá vesnička, která kdysi vyrostla díky těžbě dřeva a dnes se postupně proměňuje v ráj horských kol! Již nyní nabízí více jak 100 mil trailů!

Více fotek a informací na www.pinkbike.com

Classic V2

Abychom trochu rozbili stereotyp, přidejme jedno vcelku klasické akční video v němž Max McCulloch prohání svůj stroj Felt Decree 3 na jeho lokálních trailech!

The Bulldog and The Pups

Pojďme společně vyvrátit mýtus, že dnes téměř neexistuje pořádné bikové podhoubí! Naopak, tento snímek jasně ukazuje, co vše jsou mladí střelci schopni provádět ve věku, kdy my jsme o horském kole sotva slyšeli! Časy se zjevně mění!

Fotky a celý příběh na www.pinkbike.com

Skidsville

Toto je naopak příběh, který v určité podobě zažil a zažívá asi mnoho z nás! Příběh života s kolem, protože kolo je jednoduše skvělé, ať už vypadá jak chce!

Hromada pěkných fotek: www.pinkbike.com

The Worst Crash I Have Filmed in 95 Episodes of #FollowCamFriday

Někdy se daří, jindy méně. Člověk tu a tam jede na trailu, kde to to dobře zná, řízně zatáčku a ouha! Padlý strom nebo jiná překážka! Někdy se stačíte vyhnout či zastavit, jindy ne! A pak to bolí! Tak jen doufám, že se po tomto pádu Tom Sampson dá brzdy dohromady a že jej nebudou moc dlouho trápit polámaná žebra!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**GoPro BONUS**

GoPro: Meet HERO6 Black + QuikStories in 4K

Rozhodně nejsme slepými příznivci značky GoPro, osobně mám radši alternativní značky, zároveň ale uznávám, že stejně jako Apple, který zrovna nemusím, tak i GoPro posouvá neustále dopředu celý obor, ve kterém působí. Zde je tedy představení nové kamery GoPro Hero 6!

GoPro HERO6: This Is the Moment in 4K

Přidejme ještě jeden promo edit z Hero 6!

GoPro: Meet Fusion and Relive Reality

GoPro s Hero6 představuje i GoPro Fusion, kameru se záběrem 360° a řadou zajímavých funkcí!

GoPro Fusion: Relive Reality

Na úplný konec jedna ukázka, jak může vypadat obrazový výstup z 360° kamery GoPro Fusion. Pro plné rozlišení tohoto videa už ale vyžaduje slušně rychlé připojení!