reklama

reklama

Pondělní videonálož BnR 33_2017

Minulý týden jsem vám ve svém „úvodníku“ popisoval termín „digitální nomád“ a pak jsem se následující dny snažil tuto definici osoby samostatně výdělečně činné i prakticky naplnit. Prostě jsem sebral kolo, nacpal věci do auta a vypadl na pár dní z města do západočeské divočiny!

Užil jsem si přírodu, bikování, po ránu a po nocích jsem stihl pracovat, něco sepsat, publikovat, něco natočit, nafotit, něco si připravit, takže jsem se rozhodně neflákal jako bych byl na dovolené. Dovolenou jsem měl na chvíli jen od rodinných povinností. Snažil jsem se tedy vychutnat si výhody a možnosti digitálního nomádství v plné míře. Minimálně v podobě a v rozsahu osobního prostoru, který se mi minulý týden naskytl.

Vím, že to zní jako slušná provokace, ale věřte mi, že dostat se do takové pozice nebylo zadarmo, a že si někdy říkám, jak snadný bych mohl mít život, kdybych chodil někam do práce, měl pevnou pracovní dobu a po uzavření dveří odcházel domů s čistou hlavou. Ale to sem asi úplně nepatří… Sorry!

Týden prezentací!

V právě uplynulém týdnu jsem se snažil dodat na web o trochu více obsahu než v týdnech uplynulých. V tomto, který právě začíná, to možná bude zase trochu slabší, jelikož minimálně dva dny z pěti mi zabere účast na jedné a druhé prezentaci. Třetí mě pak čeká příští pondělí, proto za týden asi nebude tradiční Videonálož, nebo ji prostě odložíme na úterý.

V tomto týdnu, abych se v tom úplně nezamotal, bych vám rád popsal, jaké to bylo na Klínovci, jaký je stav tamních stezek a jak se na nich jezdí. Vedle toho snad zbude čas na pár novinek z oněch prezentací, na pád doplnění a rozšíření k již publikovaným tématům a zbytek se prostě uvidí. Ať zase neslibuju víc, než dokážu splnit!


I takto lze upevnit kameru na helmu! A vcelku bezpečně! Aneb, ať žije improvizace (Instagram/bikeandride.cz)

Stephen Matthews: The Handlebar – Video

Biková videa se většinou točí okolo jezdce, nebo alespoň jeho kola. Stephen Matthews měl ale jinou vizi, natočit video o jeho oblíbených řídítkách Chromag! Proč ne!

Celý příběh na Pinkbike.com

Dark & Dirt – Brendan Howey

Období „temna“, tedy konečná fáze roku, kdy jsou dny mnohdy až zoufale krátké, se blíží pomalu, ale jistě. Pojďme se mrknout na to, jak se dá řádit na kole, když na zem kolem padne tma!

Foto a story na www.Pinkbike.com

Jill Kintner – This is Home | SHIMANO

Shimano se v seriálu „This is Home“ snaží představit jezdce, které podporuje. Jeden díl tohoto seriálu jsme si předvedli již minule, nebo předminule, nyní pokračujme dámou jménem Jill Kintner, která říká: „Nikdo vlastně neví, o čem ten život je! Každopádně díky jízdě na kole můžete na ledacos přijít, můžete cestovat po světě a dělat co vás baví.“
Foto a story na www.Pinkbike.com

Park City Mountain Biking – 9 Year Old Twins Shred Park City Bike Park

Tak schválně, kdo z nás jezdil v devíti letech alespoň z půlky tak, jako tato dvojčata? Já tedy rozhodně ne!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE**

CHARVATBROS BIKECAMP 2017 – Malino Brdo, Slovakia

„Krátké ilustrační video ze 4. ročníku CharvatBros Bike Campu – 2017. Již po čtvrté v řadě v Bikeparku Malino Brdo na Slovensku, kde jsou super tratě a zázemí.“ Více o lokalitě Malino Brdo v našich reportážích z let 2015 / 2016.

Leogagng kráva 2017

Když na trailu potkáš krávu! Sakra, to tam nemají cedule, že se na traily neleze!!!

Trail Park Klínovec – traily Rubin a Azur v plné délce s telemetrickými daty!

Minulý týden jsem si udělal krátkou zastávku v Trail Parku Klínovec, abych si projel a vychutnal červený trail Rubin v jeho plné délce. Bavil jsem se královsky, podle mě snad nejlepší flow u nás, tak jsem vám to i natočil. A přidal i modrý Azur, když jsem byl v ráži! Popis trailů, zážitků a report z Klínovce vás čeká ještě tenti týden na BikeAndRide.cz

*Co na tom, že jsem si musel kameru na helmu přidělat tejpou, jelikož jsem si originální příslušenství nechal doma :-O

**BONUS**

EWS 2018 Calendar Launch!

Menší motivační sestřih a ukázka toho, co čeká jezdce EWS v roce 2018!

Riding backwards down 2 stair sets: Behind the Scenes of „Urban Freeride Lives in Vienna“

Baví vás videa ukazující zákulisí „velkých videí“? Mě docela ano, jelikož mi to připomíná, že hrdinové našich oblíbených snímků jsou stále jen lidé, kteří chybují, padají a rozhodně ne vždy a vše dají na první dobrou. Tolik k dalšímu zákulisnímu dílu, kde Fabio Wibmer odkrývá přípravu a jednotlivé pokusy při natáčení snímku Urban Freeride Lives in Vienna – Fabio Wibmer

MotoGP Champion Races Up Snow and Ice at World Cup Ski Course

Na úplný závěr trochu moto-rozptýlení. Napadlo by vás vzít silniční motorku kategorie MotoGP, obout jí pneumatiky s hřeby a vyrazit na sjezdovku? Jsou tací, které to napadne!