reklama

reklama

Pondělní Videonálož #34_2017

Před týdnem jsem na tomto místě hlásil, že nás čeká poměrně slušný maraton prezentací, který se nám nakonec podařilo nakumulovat do pouhého jednoho týdne! Začali jsme v Novém Městě na Aspire (kola 2018 / komponenty a doplňky 2018), koncem týdne jsme byli na prezentaci Progress Cycle a včera na akci Rock Machine 2018.

Informací, fotek, zážitků, praktických postřehů a dalšího materiálu máme víc něž dost. Mezi tím stihl kolega Zdeněk účast na Trutnov Trails Enduro, které málem ani nepřežil, jak byly tamní erzety těžké. Několikrát spadlý řetěz, jeden pád „na tlamu“ a další mimořádné zážitky! Teď jej ještě přesvědčit, aby místo korektur také něco sám napsal!

Prázdniny končí, Eurobike se blíží!

Jak je zřejmé z odstavců výše, psát teď chvíli rozhodně bude o čem. Z prezentace Aspire mi zbývá sepsat pár rychlých dojmů o kolech testovaných v Novém Městě na Moravě (GT Zaskar 9R Carbon 2018 a Cannondale Habit 2018, letmo i Cannondale Synapse s řazením SRAM eTap). Projít bychom si měli novinky u Progress Cycle 2018 (Giant, Liv, CamelBak, Giro, Bell atd.).

V neposlední řadě si také povíme, co nového se chystá a co jsme si již stihli osahat z kolekce Rock Machine 2018. Jezdili jsme podél přehrady Seč, takže to byla velká zábava s Blizzardem 29 nové generace, ale i s eBlizzardem! Nad to vše nás již příští týden čeká výlet na Eurobike, v původním formátu vlastně historicky poslední, kde ale bude řada významných značek chybět, proto jsme sami zvědaví, co tam vlastně bude k vidění!

Tento týden to vypadá, vzhledem k rodinným povinnostem, že extra moc času na práci mít nebudu, i tak bych chtěl ale postupně zpracovat a zveřejnit maximum z toho, co je popsáno výše!

www.instagram.com/bikeandride.cz

Borderlines

Abyste si nemysleli, že v Kanadě se dá jezdit jen na západním pobřeží v Britské Kolumbii. Takto si třeba užívají trénink pánové Antoine Caron a Brice Shirbach z Pivot-Reynolds Enduro Teamu v oblasti mezi East Burke, Vermont a Lac Beauport (Quebec).

Lost In Savoy, Tito’s playground

Ztratit se dokonale v neskutečné přírodě lze samozřejmě i v Evropě. Takhle umí „zmizet“ Tito Tomasi.

Celý příběh a pár pěkných fotek je na Pinkbike.com

‚Rest‘ Day in Whistler with Rémy Absalon and Elliot Trabac

„Odpočinkový den“ jak si jej umí užít Rémy Absalon a Elliot Trabac!

This Is Why: The Family Ride

My, hrdí rodiče milující horská kola, mámě obrovskou radost z toho, když naše ratolesti rovněž uchopí řídítka, vyskočí do sedla a začnou si naplno užívat krásy našeho sportu. Proto se stále více značek zaměřuje na stavbu skutečných horských kol pro děti! Což je jedině dobře!

Whistler Bike Park Top to Bottom in 4K

Klasický seriál #followcamfriday nesmí chybět ani dnes! Pojďme se zase jednou podívat na tratě do Whistleru!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE**

Michal Pokštefl | Czech Trail 2

Poctivé české hoblování trailů! Panáček se toho rozhodně nebojí a koukám, že i ty traily by stály za vyzkoušení!

**BONUS**

Brandon Semenuk Wins His 5th Red Bull Joyride | Crankworx Whistler 2017

Jak Brandon Semenuk ke svému pátému vítězství na Red Bull Joyride Crankworx Whistler 2017 přišel 😀

The Gwin’ning run from UCI Mountain Bike Downhill World Cup Canada

Když už jsme u těch závodů! Aaron Gwin zase jednou předvedl neskutečný kousek! Vyhrál mistrák v Kanadě, přestože startoval za totálního deště a bláta, přitom se musel srovnat s časy jezdců, kteří jeli za sucha! Nechápu nic!

Rogue Elements – Official Trailer

Oddychovka na závěr! Trailer k chystanému filmu Rogue Elements. Nebude sice o kolech, ale ty záběry a triky na lyžích!!!