reklama

reklama

Pondělní videonálož BnR #28_2017

A jsme zase zpět! Prvotní šílenství letních dovolenek opadlo, dálnice D1 je snad na chvíli silnicí a nikoliv parkovištěm, stejně tak se BikeAndRide.cz vrací do provozu. I když přes léto, musíte nám to odpustit, v lehce volnějším prázdninovém režimu.

Minulý týden jsme klasickou Pondělní videonálož výjimečně vypustili a naše videotipy volně rozpustili pouze na Facebooku BikeAndRide.cz. Vzdáleně, v mezidobí, nesledujeme ani tak moc Tour de France, jako spíš BC Bike Race, z kteréžto akce máme slíbený zážitkový report od Martina Matuly. Pár momentek z Kanady najdete na našem Instagramu, něco dalšího na Martinově Insta profilu, video záznamy jednotlivých dní zase u nás na Facebooku.

*Jen doufám, že závod BC Bike Race nebude postižen lesními požáry, které kromě Kalifornie aktuálně sužují i část kanadského BC, jak jsem zahlédl ve zprávách!!! Od Martina vím, že tam je dost sucho a překvapivě prašno? V BC výjimečně neprší?!

V první půlce léta na BikeAndRide.cz

Jak jsem již naznačil, v průběhu léta pojedeme v částečně prázdninovém režimu, abychom si také trochu odfrkli, nabrali nové síly a místy i načerpali nové zážitky a poznatky. V každém případě bych tento týden rád dokončil komplexní hodnocení RB Bandit 475 (test předprodukčního kusu), které jsem proháněl těsně před prázdninami. V současné době se vozím na Rock Machine Blizzard 90-27 (první dojmy), jehož test a kompletní hodnocení bude následovat v průběhu července.

Do toho se najde pár testů produktových, pár helem, tretry OWN, Huck Norris apod. Čekají nás také nějaké prezentace, tak si povíme zároveň něco o novinkách na rok 2018. Zbytek se uvidí…

Jedna vydařená „sekačka“ z testování Rock Machine Blizzard 90-27 (Trutnov Trails – www.instagram.com/bikeandride.cz)

Kovarik Racing – Whistler 2017

Začněme výletem do Kanady, kam také jinam, na BC cup #1 s partou Kovarik Racing Magura Rider Development team!

Enduralin. Orbea Rallon 2018

Poslední dobou se stále více značek při prezentaci nového modelu snaží pochlubit i vlastním lákavým promo videem. Nejinak je tomu v případě značky Orbea, která představuje nový Rallon 2018. Poctivé enduro s koncentrickým zadním čepem (koncept Split Pivot, ale nejspíš bez licence – autor originálu Dave Weagle) a nezvyklým asymetrickým žebrem, které zpevňuje rám a zároveň umožňuje snadný přístup k tlumiči.

Více na webu: www.orbea.com

$olitude

Zajímavý počin, více o náladě a image, než o jízdě a něčem specifickém, ale zase příjemná změna.

GRADUAL

Jednoduché pohodové „selfie“ video, za kterým je určitý příběh. „Měl jsem svůj sen a věřil jsem, že se k jeho naplnění lze dostat krůček po krůčku. Změnil jsem práci, přestěhoval jsem se a snažím se pozměnit způsob vlastního myšlení. Je zajímavé, jak moc vám láska ke kolu může změnit život…“

Bikepacking Trans Germany

Když jezdíte rádi natěžko a máte rádi expediční styl života, pak by vás mohlo bavit vypravit se na podobnou cestu jako uskutečnili tito borci. 1000 mil z jižního konce Německa na severní!

Riding Lithium on Teton Pass, WY in 4K

Sakra, v této části USA jsem byl před lety a dodnes si říkám, jak skvělé to zde musí být na kole. Snad se tam někdy vrátím, do té doby alespoň takto virtuálně 😀

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE**

The Rock Contest vol. 1

Bohužel až se zpožděním jsem se dozvěděl o podniku zvaném The Rock Contest vol. 1, který proběhl 24. 6. 2017 v bikeparku Zašová – Skála. Příští rok vás jistě pozveme dopředu. Každopádně díky alespoň za video!

Filip Štrunc | Czech Trail 1

Jeden takový český Trail. Ale hezký! Jen vědět, co je to za lokalitu 😉

**BONUS**

FLIPS, FLIPS and FLIPS |SickSeries#19

Jak se baví a trénuje Fabio Wibmer a jeho kámoš!

GoPro: Enduro MX Racing the Back Alleys of Portugal with Jonny Walker – Extreme XL Lagares

Na závěr trocha městského moto-šílenství!