reklama

reklama

Novinky Manitou 2018 – Mattoc, Machete a Jack

Už nějaký čas jsem si říkal, že by nebylo špatné, kdyby se naše oblíbená vidlice Manitou Mattoc začala vyrábět v širším Boost provedení už jen z důvodu kompatibility s moderními koly a standardy. A hle, už je to tady! K tomu se rozšířila nabídka modelu Machete a objevil se teleskop Jack.

*Omlouvám se, ale dnes to bude hodně stručné. Na dálku a bez pořádného připojení neleze psát velké romány…

Manitou Mattoc – všechny velikosti, všechny zdvihy.

Oblíbený all-mountain model, vidlice Manitou Mattoc, doznala s výhledem na další sezónu (2018) podstatné rozšíření nabídky a možných variant. Nově bude Mattoc schopen pokrýt zdvihové spektrum od 80 do 160 mm a nabízen bude ve verzi pro 27,5“ kola jako Boost i klasika (15×100 mm), dále pak jako 27,5+(29“), nebo dokonce jako 29+. Zároveň dostal i svůj originální šroubovaný blatníček.

Více na webu: www.manitoumtb.com

Manitou Machete

Machete by měla plnit roli univerzální XC a lehké trailové vidlice se snadným nastavením a nízkou hmotností. Zdvih 80, 100, 120 mm, určená pro 27,5″ a 29″ s pevnou osou i rychloupínákem. 

Více na webu: www.manitoumtb.com

reklama

Manitou Jack

Manitou se nově pouští do produkce vlastní teleskopické sedlovky pojmenované jednoduše Jack. Vytvořena byla za spolupráce inženýrů z Answer a Manitou, aby byla lehká, odolná a spolehlivá. Vnitřní systém je vybaven olejovou patronou s mechanickým ovládáním. Průměry budou tradiční 30,9 mm a 31,6 mm, zdvih pak 125 mm nebo 150 mm.

www.manitoumtb.com